driven34deki araç sizin galiba bi jant değişimi mi yapmaya karar verdiniz
nasıl güzel bi şeyler var mı recaro baya değiştirir arabayıEwet benim araç, recaro koltuk baktım.
Acikcasi koltuk bakmamin en onemli nedeni, benim ideal surus pozisyonumda arkama kimsenin oturamiyor olmasibence hiç gerek yok koltuğa erol. Koltuğa gelene kadar, fren,süspansiyon,kilit e yatırım yapılabilir.
Her arabanın keyfi ayrı, 208 gti'ın tadı hala damağımda mesela, güzel bir b segment araç geldiğinde mutlu oluyorum. İşim bu, işimi seviyorum Bugün Kia aradı, sonunda Rio çekicez çok bekleyen vardı bakalım rio nsl@sinan abi çok merak ettiğim bir soru var. Sen son zamanlarda gerçekten mühendislik harikası arabalar kullandın mesela Ferrari,Mercedes Amg, Mustang 5.0 gibi gibi bu liste uzar gider. Bu tür arabalardan normal clio,golf,superb gibi sıradan arabalara geçince ne hissediyorsun?
Yeni Rio hakkında ufak birşey söyleyeyim abi bayide incelediğimde içi beklentilerimi karşılamadı yada ben çok büyük bir beklentiye sahiptim bilemiyorum . Polo, İ20 ve Yeni Micra bence çok daha iyi araçlar. Tabi Rio'nun sürüş hissiyatını bilemem ama genel olarak İ20 ile benzer gibi deniyor.Her arabanın keyfi ayrı, 208 gti'ın tadı hala damağımda mesela, güzel bir b segment araç geldiğinde mutlu oluyorum. İşim bu, işimi seviyorum Bugün Kia aradı, sonunda Rio çekicez çok bekleyen vardı bakalım rio nsl
bide insignia@sinan abi, Opel 1.6T Opc çekecek misiniz? Planlar dahilinde mi?
Geçenlerde @ctanguner abimizin insta storysinde vardı yakında gelir .bide insignia
@sinan abi, Opel 1.6T Opc çekecek misiniz? Planlar dahilinde mi?
bide insignia
Yapmak zor olmazmi abiBeyler benim torpidoda havalandirma nozzle larinin ortasinda bir tane cakmak girisi yapmis mohendis beyler !!!
4lulerin orda olmasi cok daha kullanisli olurdu aslina bakarsaniz ama neyse...
Nette dolasirken buldugum ve cok hosuma giden birseyi sizinle paylasmak istedim.
Ne dersiniz sizce de hos olmaz mi