Merhaba Arkadaşlar . Sıfır Araç almayı düşünüyorum , şehir içi ve şehirler arası sürekli aktif olacak . Bu iki araç arasında kaldım . Sizce hangi araç olmalı ve neden olmalı ? Şimdiden Değerli Yorumlarınız İçin Teşekkürü Borç Bilirim. Esenlikler ...
Aynen Haklısın zaten teknolojinin hızına yetişmek mümkün değil en fazla ocak ayına kadar bekler 2017model araç alırım 1 sene daha bekliyemem .focusun yeni kasasını 2018 den önce almak zor o yüzden beklemeye gerek yok
1.6 115 bg olan kardeşim .Astra nın motoru ney ?
A1.6 115 astra ise depar atarak uzaklasin 1.4t 140 hp ise astrayi alin yoksa focus
Birde genişlik olarak astra ondedir diz mesafesi ve bagaj beklemeyin focustan
1.6 125 trendx lpg kullanuyiruz sorulara acigim
Yani önerirmisin hocam . Valiz yükleme falan sıkıntı oluyor mu bagajın ağzı dar gibi geldi bana ?Performans şehir içinde üzmüyor doğru düzgün basamadığımızdan uzun yolda herhangi bir sorunu yok bastımmı gidiyor 180lere zorlanmıyor
O zaman en iyi sen anlarsın beni hocam ford al diyorsun yani pişman değilim diyorsunAstranın bagajından küçük ama bize yetiyor 5 kişilik aile hiç üzmedi ama astradan diğer yönlerden üstündür geçen sene çok düşünmüştük astra mı focus mu diye