KAPALI 2016 Ford Focus 1.6 Benzinli Trend-x mi ? 2016 Opel Astra Sedan Edition Plus mı ? 0 km

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anilsss.23

Asfalt Kurutucu
35
Merhaba Arkadaşlar . Sıfır Araç almayı düşünüyorum , şehir içi ve şehirler arası sürekli aktif olacak . Bu iki araç arasında kaldım . Sizce hangi araç olmalı ve neden olmalı ? Şimdiden Değerli Yorumlarınız İçin Teşekkürü Borç Bilirim. Esenlikler ...

2009 yılında 2005 ford focusa sahip idim 110000 lerde iken atiker lpg taktırmıştım araç yolda giderken bujiler atıyordu yani yerinden çıkıyordu inanamadınız evet sanayideki ustada aynı tepkiyi verdi ve gazoz kapağı gibi bir parça değiştirmişti ama sorun hiç bitmedi sattığımızdada sorun vardı tam hatırlayamıyorum yanlışım varsa afola

2009 yılında 2005 ford focusa sahip idim 110000 lerde iken atiker lpg taktırmıştım araç yolda giderken bujiler atıyordu yani yerinden çıkıyordu inanamadınız evet sanayideki ustada aynı tepkiyi verdi ve gazoz kapağı gibi bir parça değiştirmişti ama sorun hiç bitmedi sattığımızdada sorun vardı tam hatırlayamıyorum yanlışım varsa afola
11 senede bazı şeyler düzelmiştir inşallah :)

Astra'yı seçmende ki sebep nedir hocam ?
Hocam Astrayi gorunus olarak daha cok begeniyorum, ve bagaj avantaji var gerekirse. Ama Ford Focus ozellikleri daha iyi, yakit konusunda, cekis gucunden, yokus kalkis destegi de var, performansi daha yuksektir astradan, sadece az fiyat farki var. Onu da siz sececeksiniz hocam. 14 kasima kadar yetisin de, yeni OTV'ye girmesin! ;):D

Hocam Astrayi gorunus olarak daha cok begeniyorum, ve bagaj avantaji var gerekirse. Ama Ford Focus ozellikleri daha iyi, yakit konusunda, cekis gucunden, yokus kalkis destegi de var, performansi daha yuksektir astradan, sadece az fiyat farki var. Onu da siz sececeksiniz hocam. 14 kasima kadar yetisin de, yeni OTV'ye girmesin! ;):D
Evet astranın bagajı daha geniş , görüntü olarak da ikisi arasında kararsızım bilmiyorum . Dediğin gibi birde ÖTV başımıza bela oldu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...