Merhaba Arkadaşlar . Sıfır Araç almayı düşünüyorum , şehir içi ve şehirler arası sürekli aktif olacak . Bu iki araç arasında kaldım . Sizce hangi araç olmalı ve neden olmalı ? Şimdiden Değerli Yorumlarınız İçin Teşekkürü Borç Bilirim. Esenlikler ...
Arka taraf çok mu dar ?Arka tarafı biraz daha geniş olsa focus kesinlikle derim ve otoparkın youtube kanalında iki arabanında testi var
11 senede bazı şeyler düzelmiştir inşallah2009 yılında 2005 ford focusa sahip idim 110000 lerde iken atiker lpg taktırmıştım araç yolda giderken bujiler atıyordu yani yerinden çıkıyordu inanamadınız evet sanayideki ustada aynı tepkiyi verdi ve gazoz kapağı gibi bir parça değiştirmişti ama sorun hiç bitmedi sattığımızdada sorun vardı tam hatırlayamıyorum yanlışım varsa afola
İnşallah düzelmiştir ama opel derim ben içide daha güzel lâkin yeni kasayı beklerim ben olsam11 senede bazı şeyler düzelmiştir inşallah
Astra'yı seçmende ki sebep nedir hocam ?Astra'yi diyorum bende.
İş görüyor ya ben octavia ya çok bindiğimden dar geliyor focus ama performans ve yakıt olarakta iyidir astradan[/QUOT
Aynen Hocam dediğin arabalar daha geniş oluyor . aslında octavia ve toyota da bakıyorum ama en çok bu iki araba arasında kaldım .
Hocam Astrayi gorunus olarak daha cok begeniyorum, ve bagaj avantaji var gerekirse. Ama Ford Focus ozellikleri daha iyi, yakit konusunda, cekis gucunden, yokus kalkis destegi de var, performansi daha yuksektir astradan, sadece az fiyat farki var. Onu da siz sececeksiniz hocam. 14 kasima kadar yetisin de, yeni OTV'ye girmesin!Astra'yı seçmende ki sebep nedir hocam ?
Evet astranın bagajı daha geniş , görüntü olarak da ikisi arasında kararsızım bilmiyorum . Dediğin gibi birde ÖTV başımıza bela olduHocam Astrayi gorunus olarak daha cok begeniyorum, ve bagaj avantaji var gerekirse. Ama Ford Focus ozellikleri daha iyi, yakit konusunda, cekis gucunden, yokus kalkis destegi de var, performansi daha yuksektir astradan, sadece az fiyat farki var. Onu da siz sececeksiniz hocam. 14 kasima kadar yetisin de, yeni OTV'ye girmesin!
Şuan için aklımda 0 almak varHocam birde ben 1 sene önceye dönecek olsam 0 focus almazdım onun yerine az binilmiş dolu paketli focus alırdım tabi benim görüşüm
Hocam fiyatlara baktiniz mi? var mi bir gelisme OTV'de?Evet astranın bagajı daha geniş , görüntü olarak da ikisi arasında kararsızım bilmiyorum . Dediğin gibi birde ÖTV başımıza bela oldu
Astra'nın Konforu daha iyi gibi me geliyor ama onun dışında Focus Daha iyi gibiAstra daha konforlu ve içi daha geniş ama focus yol tutuş açısından çok iyi gerçekten. Focus bi tık önde.