2017 de otomobil Seçme sectirme savaşi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurdk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurdk

Profesör
134
Fotograftan görulecegi üzere Allah hyundai motor fanlarina kolayliklar versin.

Ekli dosyalar

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    33.9 KB · Görüntüleme: 264
Ford deyince, hele Türkiye'de, kelimeler kifayetsiz kalıyor. Doğuş'a insan haklı sebeplerden dolayı sayıp sövüyor ama adamlar en azından doğru adımlar atıyor satış anlamında. Ford'un Türkiye distribütöründe iş yok. Zaten Ford'u Avrupa bazında da anlamıyorum, yepyeni bir model sürüyorsun piyasaya ya motoru uymuyor ya şanzımanı uymuyor. Titanium donanım diyorsun, en yüksek donanım diyorsun, ama rakiplerine göre özellik bazında hala eksiğin var. Altyapıya harcadığı paralarla donanım olarak kısıtlamaya gidiyor, bunu ben anlıyorum, sevenleri anlıyor ama başka markayı seven müşteriye bunu anlatamazsın. Adam donanım arıyor, özellik arıyor, onun ihtiyacını karşılayamadığın zaman müşteriyi çekemezsin. En kötü huyu ise, otomobilin üretimi konusunda bir yanlış yapıyorsa ( iç mekan hacmi gibi ) inatla bunu devam ettiriyor. Düzeltene kadar milleti ağlatıyor. İşin özü Ford'da denge yok.
Hyundai son modelleriyle beraber çok güzel atılım yaptı. Gerek motorları olsun, gerek şanzımanı olsun, dizayn, donanım, konfor ve yalıtım vs. bir çok konuda müşteri ihtiyacını karşılayabiliyor ama hala eksikleri mevcut. Yeni golf'e rakip olabilmesi için kriterlerin bir çoğunda golf kadar iyi hatta yer yer üstün olması gerekiyor ki markaya karşı olan ön yargıyı o üstün gelebildiği yönleriyle kırabilsin. Çünkü vw müşterisi kendi markasına karşı çok fazla içe dönük, kapalı ve tutucu. Vw seven birisini başka bir markaya çekmek bu ülkede zordur o yüzden.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...