2017 fiesta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bencede o panjurun güncel ford modelleriyle hiç alakası yok. Böyle olmaz inşaallah.

Bende pek beğrnmedim valla bu tasarımı. Daha farklı bir şeyler bekliyordum fiestadan ama durun bakalım bütün olarak araba tanıtılsın ondan so ra tasarım hakkında daha net yorum yapabiliriz. Ben size söyleyeyim arkası edge modeline benzeyecek (stop grubu).

Kaynak; Focusclubtr. Sanırım resimler bu şekilde, gözüm alışmadığından mı anlayamadım ama pek ısınamadım araca.
583db6403d838_2017FordFiesta5.jpg.3f1e42bc751e21115c1983984c12921d.jpg 583db641188d1_2017FordFiesta6.jpg.5b1cd091b1791cf72683792bfc3dfc2d.jpg 583db785b1e5e_2017FordFiesta9.jpg.efcf07c10c6d3f57a4d4b6cd6fb56212.jpg 583db64290e74_2017FordFiesta8.jpg.147ab61b254be985231a5d46cc6fe964.jpg

Ya ben hiç beğenmedim sanki eski tasarımı daha modern ve daha şık duruyordu :S

Sarı olan bi saçma olmuş yav. İ20 active havası sezdim biraz. Motor1.com a düşer birazdan detaylı olarak zaten ordan da bakarız.
Sarı olan active ismiyle geçiyor, b-max'in yerini almış olabilir diyorlar. Beyaz olan da yanlışım yoksa eğer fiesta vignale.

Arkadaşlar sanırım bir tek ben çok ısındım bu arabaya :) Makyajdan sonra gelen panjurla bu farlarda bir gariplik var diyordum. Yenisinde giderilmiş.
Sarı olana Fiesta Urbanite ya da Active gibi bir şeyler deyip geçerler =) Arka kısmına da olur diyorum.
Tek derdim, boyutları büyüdü mü acaba o_O Gözüme aynı gözüktü. Şu anki iç mekan genişliğiyle mümkün değil tutmaz.

Önden bakınca bana eskisine kıyasla çok fark yokmuş gibi gelmeye başladı, arkası fena durmuyor.
Kırmızı olana st line, beyaza vignale, sarıya active diyorlar (sanırım bu şekil). Düz fiesta hangisi bilemiyorum, onunla ilgili henüz bir görsel bulamadım. Panjurun alt kısmı kötü, farlar eskisine göre küçültülmüş ve yuvarlatılmış kötü. Arkası eh işte.. Aaa bak güzel olmuş harbiden diyebileceğim bir tasarımı yok şuana kadar gördüklerimden. Canlı canlı görüp, gözümüzün iyice alışması gerekecek sanırım.

Son düzenleme:
Kırmızı olana st line, beyaza vignale, sarıya active diyorlar (sanırım bu şekil). Düz fiesta hangisi bilemiyorum, onunla ilgili henüz bir görsel bulamadım. Panjurun alt kısmı kötü, farlar eskisine göre çok küçülmüş ve yuvarlatılmış kötü. Arkası eh işte.. Aaa bak güzel olmuş harbiden diyebileceğim bir tasarımı yok şuana kadar gördüklerimden.
Ben makyajdan sonra panjur değişince keşke şu farları biraz yatay yapıp küçültselerdi dedim. Yataylık var mı emin değilim ama sanırım o küçülmeden dolayı benim daha çok hoşuma gitti. Bana aldırmayın, Fiat Multipla'yı beğenmiş adamım ben :D

Ben makyajdan sonra panjur değişince keşke şu farları biraz yatay yapıp küçültselerdi dedim. Yataylık var mı emin değilim ama sanırım o küçülmeden dolayı benim daha çok hoşuma gitti. Bana aldırmayın, Fiat Multipla'yı beğenmiş adamım ben :D
Farlar yine kendini kurtarıyor hani kırmızı renkli olana bakıldığında. Böyle ledli, mercekli falan olursa kurtarır kendini. Düz halojen farlı ve ledsiz hali çekilmez gibi geliyor. Ama o panjur işi bozuyor. Ona bir form vermeye çalışmışlar ama hiç bişi anlamadım. Ne focus'a ne mondeo'ya hiç birine benzemiyor.

Son düzenleme:

Active modelib arkası da böyleymiş. Baya eblek saçma salak bir tasarim olmuş bence arkası. @berkertekin abi saygı duyarız sen beğen kafana gore :)

Active modelib arkası da böyleymiş. Baya eblek saçma salak bir tasarim olmuş bence arkası.
Zaten ford sevenlerin bildiği, kendi aralarında söyledikleri bir laf vardır. Ford alacaksan makyajlısını bekleyeceksin diye. Açıkçası yeni fiesta'yı beğenmedim. Vergi mevzusu olmasa listeye koyacağım araçlardan biri olmaz bu haliyle.

Valla güncel kasanın tasarımına yıllardır ısınamadığım için bu bana hoş göründü özellikle şu yukarıdaki beyaz araba güzel olmuş. Önemli olan içi ama. Kullanışlı geniş bir iç mekan olmuştur umarım. 4 yıl önce araba bakarken dar olduğu için elemiştik.

İç mekan yok mu ya arabadan anlamayanlar ön tarafa bakarak anlayamaz yenilendiğini kasanın ama arkası iyi olmuş

İç mekan yok mu ya arabadan anlamayanlar ön tarafa bakarak anlayamaz yenilendiğini kasanın ama arkası iyi olmuş
Ne alakası var ? Biz yenilenmedi demiyoruz ki ön tarafa bakarak yenilenen tasarım olmamış diyorum arka tasarım hoşuma gitti son resimden ama ön tasarım eski halinde daha güzeldi bana göre.

Ne alakası var ? Biz yenilenmedi demiyoruz ki ön tarafa bakarak yenilenen tasarım olmamış diyorum arka tasarım hoşuma gitti son resimden ama ön tasarım eski halinde daha güzeldi bana göre.
Arabadan anlamayanlar lafı yanlış anlaşılmasın ben orda arabayla pek ilgisi olmayanları kastettim hani yolda gördüğünde yeni mi çıktı bu araba diye tepki vermezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...