Açıkçası eski tasarımını da pek beğenmezdim. Bu yenisine de gözüm hiç alışamadı, bakalım belki canlı görünce bir şeyler değişir.Ya ben hiç beğenmedim sanki eski tasarımı daha modern ve daha şık duruyordu :S
Sarı olan bi saçma olmuş yav. İ20 active havası sezdim biraz. Motor1.com a düşer birazdan detaylı olarak zaten ordan da bakarız.Kaynak; Focusclubtr. Sanırım resimler bu şekilde, gözüm alışmadığından mı anlayamadım ama pek ısınamadım araca.
Ekli dosyayı görüntüle 2107 Ekli dosyayı görüntüle 2108 Ekli dosyayı görüntüle 2109 Ekli dosyayı görüntüle 2110
Sarı olan active ismiyle geçiyor, b-max'in yerini almış olabilir diyorlar. Beyaz olan da yanlışım yoksa eğer fiesta vignale.Sarı olan bi saçma olmuş yav. İ20 active havası sezdim biraz. Motor1.com a düşer birazdan detaylı olarak zaten ordan da bakarız.
Önden bakınca bana eskisine kıyasla çok fark yokmuş gibi gelmeye başladı, arkası fena durmuyor.Sarı olan active ismiyle geçiyor, b-max'in yerini almış olabilir diyorlar. Beyaz olan da yanlışım yoksa eğer fiesta vignale.
Kırmızı olana st line, beyaza vignale, sarıya active diyorlar (sanırım bu şekil). Düz fiesta hangisi bilemiyorum, onunla ilgili henüz bir görsel bulamadım. Panjurun alt kısmı kötü, farlar eskisine göre küçültülmüş ve yuvarlatılmış kötü. Arkası eh işte.. Aaa bak güzel olmuş harbiden diyebileceğim bir tasarımı yok şuana kadar gördüklerimden. Canlı canlı görüp, gözümüzün iyice alışması gerekecek sanırım.Önden bakınca bana eskisine kıyasla çok fark yokmuş gibi gelmeye başladı, arkası fena durmuyor.
Ben makyajdan sonra panjur değişince keşke şu farları biraz yatay yapıp küçültselerdi dedim. Yataylık var mı emin değilim ama sanırım o küçülmeden dolayı benim daha çok hoşuma gitti. Bana aldırmayın, Fiat Multipla'yı beğenmiş adamım benKırmızı olana st line, beyaza vignale, sarıya active diyorlar (sanırım bu şekil). Düz fiesta hangisi bilemiyorum, onunla ilgili henüz bir görsel bulamadım. Panjurun alt kısmı kötü, farlar eskisine göre çok küçülmüş ve yuvarlatılmış kötü. Arkası eh işte.. Aaa bak güzel olmuş harbiden diyebileceğim bir tasarımı yok şuana kadar gördüklerimden.
Farlar yine kendini kurtarıyor hani kırmızı renkli olana bakıldığında. Böyle ledli, mercekli falan olursa kurtarır kendini. Düz halojen farlı ve ledsiz hali çekilmez gibi geliyor. Ama o panjur işi bozuyor. Ona bir form vermeye çalışmışlar ama hiç bişi anlamadım. Ne focus'a ne mondeo'ya hiç birine benzemiyor.Ben makyajdan sonra panjur değişince keşke şu farları biraz yatay yapıp küçültselerdi dedim. Yataylık var mı emin değilim ama sanırım o küçülmeden dolayı benim daha çok hoşuma gitti. Bana aldırmayın, Fiat Multipla'yı beğenmiş adamım ben![]()
Zaten ford sevenlerin bildiği, kendi aralarında söyledikleri bir laf vardır. Ford alacaksan makyajlısını bekleyeceksin diye. Açıkçası yeni fiesta'yı beğenmedim. Vergi mevzusu olmasa listeye koyacağım araçlardan biri olmaz bu haliyle.
Ne alakası var ? Biz yenilenmedi demiyoruz ki ön tarafa bakarak yenilenen tasarım olmamış diyorum arka tasarım hoşuma gitti son resimden ama ön tasarım eski halinde daha güzeldi bana göre.İç mekan yok mu ya arabadan anlamayanlar ön tarafa bakarak anlayamaz yenilendiğini kasanın ama arkası iyi olmuş
Arabadan anlamayanlar lafı yanlış anlaşılmasın ben orda arabayla pek ilgisi olmayanları kastettim hani yolda gördüğünde yeni mi çıktı bu araba diye tepki vermezlerNe alakası var ? Biz yenilenmedi demiyoruz ki ön tarafa bakarak yenilenen tasarım olmamış diyorum arka tasarım hoşuma gitti son resimden ama ön tasarım eski halinde daha güzeldi bana göre.