HABER 2017 Jeep Compass karşınızda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozgur Gunes

Özgür Güneş
Panpa
7 Eyl 2016
4,158
1
8,076
4,820
28
Ankara
Marka
Peugeot
Jeep Compass ve Patriot tek hamlede yenilendi, aşağıdaki resimlerde halefini görmektesiniz. 2017 Compass ile ilk defa tam olarak Ekim ayında Los Angeles Motor Fuarı‘nda tanışacağız.

Grand Cherokee’nin bir boy küçüğü gibi duran model 2011 yılında yenilenmişti. Jeep yetkilileri yeni çıkacak model hakkında bilgi vermemekte kararlı, tek dedikleri “şimdiye kadar ki en yetenekli SUV“. Dünya çapında tam 17 adet motor seçeneği ile sunulacak model 100’den fazla ülkede, ilk olarak gelecek yılın ilk çeyreğinde Kuzey Amerika’da satışa sunulacak.

Amerika’da satılacak versiyonun kaplan köpekbalığı lakaplı 2.4 litre 4 silindirli motor ve 9 ileri otomatik şanzımanı ile sunulması bekleniyor. Elbette düşük hacimli turbo şarjlı motorlarında geleceğine dair şüphe yok.

Compass’ın bu yılın başında New York Motor Fuarı’nda tanıtılması bekleniyordu; fakat yetkililer ertelemeye karar verdi çünkü Compass’ın üretimi artık Brezilya‘da gerçekleşecek. Jeep’in patronu Mike Manley’e göre yeni SUV’un “hiçbir problemi yok“.

Şimdilik aşağıdaki görsellerle yetinmeye çalışın, gelecek ay gerçek hali ile tanışacağız.

2017 Compass
1 arasında 12













Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 
  • Beğeni
Tepkiler: bt ve Cenk

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,104
45,650
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Kadranın ortasındaki ekranı çok beğendim. Hız göstergelerindeki rakamların üzerinde bulunan şekil berbat. Bir de o vites kolunu niye o kadar büyük yaparlar anlamam. Zaten otomatik araç, mümkün olduğunca küçük yahut mercedes'te ki gibi direksiyon arkasına alsalar ya.
 
  • Beğeni
Tepkiler: alfhonso

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
17,939
7
51,185
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Klima kumandaları günlük kullanımda karışıklık yaratacak şekilde tasarlanmış. Ama multimedya sistemi şıkır şıkır. Bir de eğer direksiyondaki ve koltuklardaki deriler görsellerdeki gibi dokulu olursa efsane olur. Sert plastikler zaten Jeep klasiği :) Ben beğendim.
 
  • Beğeni
Tepkiler: alfhonso

alfhonso

Hakan BIÇAK
Eski İnfazcı, Yeni Eğitici
Yönetici
Admin
9 Eyl 2016
24,617
1
64,385
6,820
34
Denizli
Marka
Mercedes
multijet yazısını görene kadar iyiydim :D onu görünce bi içim gıcıklandı :D

ama jeep harbiden yapıyor. en çok beğendiklerim, direksiyon,koltuklar, ön konsol komple göstergeler multimedya dahil bayıldım
 
  • Beğeni
Tepkiler: Cenk
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım