Leon bence uygun.zaten baya uygun du şimdi ki dizelleri fiyatları bunu duyduğuma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Şuan uygun ama makyajla birlikte umarım fazla artmaz.Leon bence uygun.
Ekran bence süper olmuş. Daha büyük.İzolasyon artmışsa güzel olur. Ekranı ben beğenmedim. Umarım fiyatta fazla bir artış olmaz.
Taş çatlasın 5k bence. Yoksa leon satılmakta zorlanir.Şuan uygun ama makyajla birlikte umarım fazla artmaz.
Büyük olması güzel ama tuş olayını sevmedim ben.Ekran bence süper olmuş. Daha büyük.
Golf 8 diye Golf 7'nin aynısını üretip satışına devam etseler yine alan alır. VW'nin ülkemizdeki algısı bambaşka maalesef.
Türkiye ve Avrupa dışında satış adetleri de belli.
Bende Golf sahibi oldum zamanındaki en sevdiğim kasası IV'tür, öyle aman aman woooow diyecek bir özelliği yoktu. Tamam kaliteli, alman üretimi falanda sonuçta C segmenti bir otomobil. Hele ülkemizdeki fiyatları ve Doğuş zamlarını vs. konuşmak bile istemiyorum.
Ne kadar abartıldı şu otomobil yahu.
Golf 8 ile artık başlangıç fiyatları 90.000₺ olur.
Bir kereçık vw başarılı olduğunu takdir etseler şaşarım. Bu arada örenk olarak Mondeo konforlu olduğu zaman ne güzel adamlar yapmış dedim veya opel hafif ve iyi yol tutuşu sahip olan astra k yi çıkardığında konfor hariç iyi yapmışlar dedim.Hocam hem size hem de @berkay4408 e cevap vermiş olayım o zamansiz hiç yeni çıkmış bir 911 in bir öncekine benziyor diye eleştirildiğini gördünüz mü. VW'nin kalite algısı dünyanın çoğu yerinde Ford opelin önünde. Üçüncü olarak Avrupa da en çok satması zaten yeterli değil mi
abd pazarının Avrupa nın çok gerisinde kalitede olduğu malum.
Ama bazı modellerinde örnek olarak tiguan da ileriye doğru pek bir adım atmadığı da bir gerçek. Ayrıca passat da rüzgar yalıtımı konusunda başarılı değil.Hocam onlar da iyi arabalar. Ama vw şu on beş yılda diğer markalara bir fark oluşturduğu gerçek çoğu modelde.
Hocam hem size hem de @berkay4408 e cevap vermiş olayım o zamansiz hiç yeni çıkmış bir 911 in bir öncekine benziyor diye eleştirildiğini gördünüz mü.
Ben iki arac arasında tasarım anlamında ki farkları gayet rahat görebildim. Tasarım konusu zaten kişiden kişiye göre değişir.
Ben iki arac arasında tasarım anlamında ki farkları gayet rahat görebildim. Tasarım konusu zaten kişiden kişiye göre değişir.
Jeremy reyiz e laf yok o ayrı ama onun beğenmediği tasarımı ben beğenebilirim yani bu iş değişken bir iş ama bazı markalar köklü araçlarının tasarımını geleneksel yapmayı seviyor. Bende gelenekselligi seven biriyim. Tiguan daki geleneksellik hariç.valla git onu grand tour sunucusu jeremy clarksona söyle bana değil![]()
Jeremy reyiz e laf yok o ayrı ama onun beğenmediği tasarımı ben beğenebilirim yani bu iş değişken bir iş ama bazı markalar köklü araçlarının tasarımını geleneksel yapmayı seviyor. Bende gelenekselligi seven biriyim. Tiguan daki geleneksellik hariç.
Begenmemesinden kastım geleneksel oluşunu eleştirmesi.kimse beğenmediğini söylemedi![]()
Begenmemesinden kastım geleneksel oluşunu eleştirmesi.
M3 de pruis dan az yakıyor diyorEleştirilemez mi bu adam aynı zamanda 911 hızlı beetle diyor![]()