2017 makyajlı leon hayırlı olsun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Porsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzolasyon artmışsa güzel olur. Ekranı ben beğenmedim. Umarım fiyatta fazla bir artış olmaz.

Golf 8 diye Golf 7'nin aynısını üretip satışına devam etseler yine alan alır. VW'nin ülkemizdeki algısı bambaşka maalesef.

Türkiye ve Avrupa dışında satış adetleri de belli.

Bende Golf sahibi oldum zamanındaki en sevdiğim kasası IV'tür, öyle aman aman woooow diyecek bir özelliği yoktu. Tamam kaliteli, alman üretimi falanda sonuçta C segmenti bir otomobil. Hele ülkemizdeki fiyatları ve Doğuş zamlarını vs. konuşmak bile istemiyorum.

Ne kadar abartıldı şu otomobil yahu.

Golf 8 ile artık başlangıç fiyatları 90.000₺ olur.

Golf 8 diye Golf 7'nin aynısını üretip satışına devam etseler yine alan alır. VW'nin ülkemizdeki algısı bambaşka maalesef.

Türkiye ve Avrupa dışında satış adetleri de belli.

Bende Golf sahibi oldum zamanındaki en sevdiğim kasası IV'tür, öyle aman aman woooow diyecek bir özelliği yoktu. Tamam kaliteli, alman üretimi falanda sonuçta C segmenti bir otomobil. Hele ülkemizdeki fiyatları ve Doğuş zamlarını vs. konuşmak bile istemiyorum.

Ne kadar abartıldı şu otomobil yahu.

Golf 8 ile artık başlangıç fiyatları 90.000₺ olur.

Ben desem beni öldürmüşlerdi şimdiye duygularıma tercüme oldun abi çok teşekkür ederim :)

Hocam hem size hem de @berkay4408 e cevap vermiş olayım o zaman :) siz hiç yeni çıkmış bir 911 in bir öncekine benziyor diye eleştirildiğini gördünüz mü. VW'nin kalite algısı dünyanın çoğu yerinde Ford opelin önünde. Üçüncü olarak Avrupa da en çok satması zaten yeterli değil mi :) abd pazarının Avrupa nın çok gerisinde kalitede olduğu malum.
Bir kereçık vw başarılı olduğunu takdir etseler şaşarım. Bu arada örenk olarak Mondeo konforlu olduğu zaman ne güzel adamlar yapmış dedim veya opel hafif ve iyi yol tutuşu sahip olan astra k yi çıkardığında konfor hariç iyi yapmışlar dedim.

valla git onu grand tour sunucusu jeremy clarksona söyle bana değil :)
Jeremy reyiz e laf yok o ayrı ama onun beğenmediği tasarımı ben beğenebilirim yani bu iş değişken bir iş ama bazı markalar köklü araçlarının tasarımını geleneksel yapmayı seviyor. Bende gelenekselligi seven biriyim. Tiguan daki geleneksellik hariç.

Golf'te devrim olmaz evrim olur arkadaşlar 40 yıldır bu iş böyle gidiyor :D
VW-Golf-Mk1.jpg
VW-Golf-Mk2.jpg
VW-Golf-Mk3.jpg
VW-Golf-Mk4.jpg
VW-Golf-Mk5.jpg
VW-Golf-Mk6.jpg
VW-Golf-Mk7.jpg
VW-Golf-Generations.jpg

Jeremy reyiz e laf yok o ayrı ama onun beğenmediği tasarımı ben beğenebilirim yani bu iş değişken bir iş ama bazı markalar köklü araçlarının tasarımını geleneksel yapmayı seviyor. Bende gelenekselligi seven biriyim. Tiguan daki geleneksellik hariç.

kimse beğenmediğini söylemedi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...