Vergisiz fiyatı 55000 TL olacak.Yani 95000 TL altı 0 km arabalar.55 Bin liranın altında sanki araba kalmış gibi dalga geçiyorlar. Hangi 0 araç 55 bin tl'nin altında arkadaşlar?
Hesapladım işsizlikten TDI DSG Highline gırtlak opsiyon ile 174k1 aya kalmaz alışırız. rahat olun. 130 bin tl'ye golf.. ohhh yeaaaa...
O paraya bırak öküzü, mandıra alırım.Hesapladım işsizlikten TDI DSG Highline gırtlak opsiyon ile 174k
Hiçbir şey değişmeyecek. 3 ay sonra unutulacak. Yollarda bolca 5 serisi görmeye devam edeceğiz. Na şuraya yazıyomYollarda A ve B segmenti arabaları görmeye alışın Nereye gitsem millet ÖTV & dolar hakkında tartışıyor, sonumuz nasıl olacak hayırlısı.
Vazelin. Net.Araba satışları mı durur yoksa vazelin satışları mı patlar? Kafamda deli sorular.
Vazelin TitaniumDonanıma göre vergi.Vazelin. Net.
Sıfır arabaya zaten karşıydım, şimdi daha da karşıyım.
Yalnız ilk kez gerçekten zengin adamı etkileyecek bir vergi olmuş. Sonuçta 95K'lık araba almak TR şartlarında zenginlik olarak algılanabilir.
Bu işin çıkış yolu, TR'de üretilen araçlarda vergi düşüşünden geçen. Ama onu yapacak sağlam bir yönetim ortalarda gözükmüyor.