2017'den beklentilerimiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alfhonso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@and beyin şirketinin büyüyerek gitmesini, @sinan beyin gulia sı olmasını, @surmeklazim a güzel bir gold wing i olmasını, @CenkGs nin mondeo sahibi olmasını, @motorsinann ın 90 lardan temiz bir makineye sahip olmasını ve tabiki güzel hanım bir kız bulmasını ve vw i sevmesini, @istanbul un çocuğunun hayırlı bir ömre sahip olmasını ve güzel bir tesla veya nissan leaf türevlerinden bir makineye sahip olmasını ve vw i sevmesini, @maximaorhanisback ın bana artık ismimle hitap etmesini, iş bulmasını ve vw i sevmesini, @stan in mito nun subaplara zarar verecek kadar gazlamamasını, @pulusoglu nun yeni bir mazda 3 e sahip olmasını ve vw i sevmesini, @berkertekin in arabasının tüm eksiklerini halletmesini, @kavurma muhtarın geri gelmesini ve bana da Allah ın yardım etmesini yeni yılda diliyorum
vw +1 seslerini duydum linçe geliyorlar :D

Ekonomik ve siyasi anlamda huzurlu bir yıl diliyorum. Çıkışa geçeceğimiz bir yıl olur umarım. Kendi yaşantımda da kötü geçen 2016nın son düzlüğünde çıkışa geçtim, hayatım değişiyor. 2017de de devam eder inşallah ayrıca kız dilekleri benim için de geçerli evlenelim artık yav annem torun istiyor kendim için değil yani. [emoji23][emoji23]

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sökeden evlendirelim seni :D

Benim dileklerim öncelik bir atanayım gönül meselelerinde artık mutlu sona ulaşayım ayrıca büyük ikramiye bana vurursa tüm forumu yol masrafları dahil toplucam otopark gecesi organize edicem. Otoparka büyük yatırım yapıcam her ay gelen 250 bin tlnin faizinin 50 bin tl sini otoparka vericem :D bir mustang alırım yakut kırmızı 5.0 gt ona bir yükleme yaparız @and @sinan reisten sürüş dersleri alırız :D

@and beyin şirketinin büyüyerek gitmesini (insanın m5 i olunca daha fazla bir araba dileyemiyorsun maalesef. m5 i olmanın da öyle bir sıkıntısı var), @sinan beyin gulia sı olmasını, @surmeklazim a güzel bir gold wing i olmasını, @CenkGs nin mondeo sahibi olmasını, @motorsinann ın 90 lardan temiz bir makineye sahip olmasını ve tabiki güzel hanım bir kız bulmasını ve vw i sevmesini, @istanbul un çocuğunun hayırlı bir ömre sahip olmasını ve güzel bir tesla veya nissan leaf türevlerinden bir makineye sahip olmasını ve vw i sevmesini, @maximaorhanisback ın bana artık ismimle hitap etmesini, iş bulmasını ve vw i sevmesini, @stan in mito nun subaplara zarar verecek kadar gazlamamasını, @pulusoglu nun yeni bir mazda 3 e sahip olmasını ve vw i sevmesini, @berkertekin in arabasının tüm eksiklerini halletmesini, @kavurma muhtarın geri gelmesini ve bana da Allah ın yardım etmesini yeni yılda diliyorum

Bana bişi yazmamış hayrett muhtara olan sevgimin artmasını dileseydin bari :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...