2018 İbiza Hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan semihs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

semihs

Asfalt Kurutucu
34
36
Beyler Merhaba 2016 ibizam var şuan 1.2 TSI, satsam mı satmasam mı karar veremiyorum. 2018'i çıkacağı için bayi fiyatlarında indirim olmuş. Acaba 2018 yeni kasa ibiza nezaman satılmaya başlar? Ortalama sizce kaçtan başlat satiş fiyatları? Aracimi satmasam şuan 2018 çıktığında daha pahalıya satabilir miyim?

daha pahalıya satabileceğinizi sanmıyorum. fiyatlar hk bilgi yok ancak çıkış olarak temmuz ağustos belirtilmişti

Beyler Merhaba 2016 ibizam var şuan 1.2 TSI, satsam mı satmasam mı karar veremiyorum. 2018'i çıkacağı için bayi fiyatlarında indirim olmuş. Acaba 2018 yeni kasa ibiza nezaman satılmaya başlar? Ortalama sizce kaçtan başlat satiş fiyatları? Aracimi satmasam şuan 2018 çıktığında daha pahalıya satabilir miyim?
Yeni İbiza'lar Ağustos ayından itibaren satisa sunulacak fakat bütün motorlar aynı anda gelmeyecek. İll etapta 1.0 Manuel gelecek sonra ekim ayında 1.0 otomatik ve 1.6TDI manuel gelecek kasım sonu gibi ise 1.5 TSI ve 1.6TDI DSG seçenekleri gelecek. O zamanda satsanız şimdide satsanız hemen hemen aynı paraya gidecektir hatta şimdi satsanız belki bir çıtır daha pahalıya gitme ihtimali bile var.

Bence şimdi daha yüksek fiyata satabilirsiniz. Ağustosta görmeye başlarız yeni kasayı. Yeni kasa çok yakışıklı. Çok satar. Fiyatları fabialardan pahalı pololardan ucuz olur. 1.2 tsi dsg style fabia sitelerinde 66bin tl. 1.0 tsi dsg style ibiza 68 bin civarinda olur bence

Emin misiniz? :) Tam tersi oluyor diye ben gözlemledim piyasada aslında.. Şuan 50k sıfırı aracin yeni kasası geldikten sonra min fiyati 58-59bin lira olduğunu düşünürsek; 2017 model 2. ellerinin fiyati 48-50bin lira, 2016'ların 45-46 bin lira bandında olabileceğini düşünüyorum. Yanliş mi?

Emin misiniz? :) Tam tersi oluyor diye ben gözlemledim piyasada aslında.. Şuan 50k sıfırı aracin yeni kasası geldikten sonra min fiyati 58-59bin lira olduğunu düşünürsek; 2017 model 2. ellerinin fiyati 48-50bin lira, 2016'ların 45-46 bin lira bandında olabileceğini düşünüyorum. Yanliş mi?
Başlangıç fiyatı düşündüğünüzden daha uygun olabilir bu yüzden bence şimdi satmak daha mantıklı gibi ama tabi şu da var şimdide satsanız sonrada satsanız maksimum fiyat farkı 1000TL olur hadi bilemedin 2000 ama zor yani.

Bakarsınız bi vergi daha gelir arabalara 0 ı dahada pahalanınca 2.eli de artar, ne zaman daha yüksek fiyata satacağın belli olmaz ama her şey normal giderse o zamanki satış fiyatınla şimdiki arasında aman aman bi fark olmaz.

Bence daha pahalıya sayamazsınız. ayrıca 1.2 tsi referans paket ibizayı 48 milyara bırakıyor bayiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...