Ahahhaha ince tespitEn çok uyarı alanı @ozkokelii
Sorma sorma walla burnumda turuyor, artik sahibi olmasamda haftaya gorcem insallahYılın en lansmancısı @Cenk (yeni focus öncesi, sonrası başlıkları ile resmen adam bizi focus takipçisi etti)
Yılın en iyi aktaranı @bt (herkes az çok arabalar hakkında bilgi sahibidir ancak bu bilgiyi deneyim ile harmanlayarak bizlere aktarışı gerçekten övgüye değer)
Yılın hüzünlüsü @saracer (gitti iki gözümün çiçeği RİP GT)
bende bir ara kabuğuma çekilmiştimYılın "Forumu hep takip edip en az yazanı" yine ben(miyim acaba?)
Sanırım en çok önerilen olmasına rağmen en az tercih edilen arabada o2017 de olduğu gibi yine forumda en çok önerilen araba: Mazda 3 benzinli otomatik kırmızı power sense beyaz deri döşeme...
Bu konuda seninle yarışabilirim. (Mesela bu mesajı atmasaydın yine yazmayacaktım heralde)Yılın "Forumu hep takip edip en az yazanı" yine ben(miyim acaba?)
Sanırım en çok önerilen olmasına rağmen en az tercih edilen arabada oBu kadar seveni varken ben dahil neden alınmaz bilmiyorum
![]()
2 harf yaptım nick'i daha neyini etiketleyemiyorsunuz
O gittiğinden beri, yakıt olarak artık yüzde 10-15 daha fazla yakar oldum.Yılın en az yaktıran ışık : @İstanbullu
Yılın en az yakanı : i10
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
para bol ellamYılın ortalama yakıt tüketimi en yüksek üyesi olabilirim. Kış lastikleri ile birlikte 12.4l/100 km benzin![]()