2019 BMW 3 Serisi (G20) casus fotoğrafları
Hiç sanmıyorum 3 serisinde arkadan çekişten vazgeçmezler, vites f90 m5dekine benzettim ben ama sanırım @fksarall binmişti o araca belki o bilebilirBu araç arkadan tahrikli olarak üretilmeye devam edecek mi ? Ek olarak vites topuzu bildiğimiz zf şanzımanlara ve g30 kasada kullanılana hiç benzemiyor. Akıllara çift kavrama veya aisin mi kullanılacak sorusunu getiriyor. Bilgisi olan var mı acaba ?
Evet, şimdi baktım da f90 m5'e oldukça benziyor. Ben de zf'den vazgeçeceklerini düşünmüyorum ama farklı bir vites topuzu görünce bir acaba mı oldumHiç sanmıyorum 3 serisinde arkadan çekişten vazgeçmezler, vites f90 m5dekine benzettim ben ama sanırım @fksarall binmişti o araca belki o bilebilir
Abi şimdilik sadece 1 serisi önden çekere dönecek. 3 ve yukarısının dönmesi imkansız gibi bir şey. UKL platformu kullananlar, yani Mini, 1 serisi, X1 vb. önden çekerlerde de 7 ileri çift kavrama kullanılacağı söyleniyor. Getrag üretecek onları da. ZF'ten vazgeçmezler bence, kaldı ki lüks sınıf spor otomobillerinde bile DCT yerine ZF şanzıman kullandılar son M5'le.Bu araç arkadan tahrikli olarak üretilmeye devam edecek mi ? Ek olarak vites topuzu bildiğimiz zf şanzımanlara ve g30 kasada kullanılana hiç benzemiyor. Akıllara çift kavrama veya aisin mi kullanılacak sorusunu getiriyor. Bilgisi olan var mı acaba ?
Açıkçası kullandığım zf şanzımanlardan çok memnun kalmıştım. Bana kalırsa zf şanzıman bizim ulaşabildiğimiz araçlar içinde kullanılan en iyi otomatik şanzıman. Bunu g20 kasada bozmamaları sevindirici.Abi şimdilik sadece 1 serisi önden çekere dönecek. 3 ve yukarısının dönmesi imkansız gibi bir şey. UKL platformu kullananlar, yani Mini, 1 serisi, X1 vb. önden çekerlerde de 7 ileri çift kavrama kullanılacağı söyleniyor. Getrag üretecek onları da. ZF'ten vazgeçmezler bence, kaldı ki lüks sınıf spor otomobillerinde bile DCT yerine ZF şanzıman kullandılar son M5'le.
Mercedes-Renault tasarımsal benzerliklerinin BMW-PSA şubesi gibi olmuş. Neden bilmem ön farların alt kısmındaki girintileri sevemedim gitti. Arkadan güzel olmuş ama ben farları beğenmedim.
Getrag marka DCT sadece önden çeker araçlara uygulanıyor hocam. CLAR platformunu kullanacağı için, arkadan itiş olacağı kesin. Bu sebeple de ZF8HP kullanılmasına kesin gözüyle bakılıyor. (Bence %100 öyle ama yine de hata payı bırakalım)Bu araç arkadan tahrikli olarak üretilmeye devam edecek mi ? Ek olarak vites topuzu bildiğimiz zf şanzımanlara ve g30 kasada kullanılana hiç benzemiyor. Akıllara çift kavrama veya aisin mi kullanılacak sorusunu getiriyor. Bilgisi olan var mı acaba ?
O tuş tek parça olacak hocam. Sadece tuşun üzerinde modlar yazıyor olacak. Bizim arabalarda da EcoPro ve Sport yazıyor ya tuşta, onun gibi olacak. Resime dikkat edersen zaten tuşların aynı tabanda olduğunu görebilirsin.umarım gerçekten mode'lar için 4 tane ayrı tuş koymazlar. böyle bir gereksizlik ömrümde görmedim..
F30 kasa da cok iyiydi ki ben bunun da cok iyi olacagini dusunuyorum. Param olsa jaguar xe ile g20 arasindan bir tercih yapardim muhakkak.Getrag marka DCT sadece önden çeker araçlara uygulanıyor hocam. CLAR platformunu kullanacağı için, arkadan itiş olacağı kesin. Bu sebeple de ZF8HP kullanılmasına kesin gözüyle bakılıyor. (Bence %100 öyle ama yine de hata payı bırakalım)
G20 çok iyi bir otomobil olacak, heyecanla bekliyorum.