2019 BMW 3 Serisi (G20) casus fotoğrafları
Fiyatları merak ediyorum. Hangi motorlarla gelecek onları da merak ediyorum. Hayırlısı...F30 kasa da cok iyiydi ki ben bunun da cok iyi olacagini dusunuyorum. Param olsa jaguar xe ile g20 arasindan bir tercih yapardim muhakkak.
1.5 lt 136hp kesinFiyatları merak ediyorum. Hangi motorlarla gelecek onları da merak ediyorum. Hayırlısı...
1.6 dizel soylentileri mevcut ama bakalim. 1.6 dizel bu araca yakismaz ama ulkenin gercegi cok satar. Bir de 3.20i efficient dynamics de yer alan 1.6 turbo benzinli uniteyi de gelistirip getireceklermis ama ne kadar dogru bilemiyorum.Fiyatları merak ediyorum. Hangi motorlarla gelecek onları da merak ediyorum. Hayırlısı...
BMW'nin 1.6 dizeli yok hocam, belki 1.5 dizel ile gelir ama sanmıyorum. Avrupa'da yeterince motor seçeneği mevcut dizel namına. TR'ye özel yapacaklarını da sanmıyorum.1.6 dizel soylentileri mevcut ama bakalim. 1.6 dizel bu araca yakismaz ama ulkenin gercegi cok satar. Bir de 3.20i efficient dynamics de yer alan 1.6 turbo benzinli uniteyi de gelistirip getireceklermis ama ne kadar dogru bilemiyorum.
Ben 316d leri 1.6 sanıyordum. Megersem 318d gibi güçsüz 2.0mış. Vay beBMW'nin 1.6 dizeli yok hocam, belki 1.5 dizel ile gelir ama sanmıyorum. Avrupa'da yeterince motor seçeneği mevcut dizel namına. TR'ye özel yapacaklarını da sanmıyorum.
@Renard B38 1.5 136'lık artık 150 oldu 3 serisinde, 1,2 active tourer, X1 vb. modellerde ise 140 beygir şu anda.
Türkiye'de olan bir otomobil değil. Sadece avrupada var. Bayağı da bir popüler aslında. Vergilendirmeler Beygir gücü üzerine yapıldığı için, bunun yanında emisyonlara uymak istedikleri için yüksek hacim düşük beygir tercih ediyorlar.Ben 316d leri 1.6 sanıyordum. Megersem 318d gibi güçsüz 2.0mış. Vay be
150hp yükselttiler ise güzel sadece yazılımı ile oynamışlardır zatenG20'nin gelmesi muhtemel motorları:
B38B15 1.5 T benzinli 150 BG.(318i)
B47B20 2.0 T dizel 204 BG.(320d)
B47B20 2.0 T dizel 163 BG. (Bence getirecekler) (318d)
B48B20 2.0 T benzinli 265 BG. (330i)
Bunlar dışında, muhtemelen gelmeyecek olan motor çeşitleri:
B47B20 2.0 T dizel 136BG (316d)
B47B20 2.0 T dizel 238BG (325d)
B48B20 2.0 T benzinli 204BG (320i)
B48B20 2.0 T benzinli 170 BG (320i ED)
M340i de var da, yazmayacağım moral bozmasın, ayrıca beygir gücü falan tam belli değil.
@Renard, hocam sanırım 1.5 dizel kullanılmayacak.
Hocam artık o motor B47'den devşirme. N20'den devşirme olanlar F10'da kullanılanlardı.n20'den devşirme 1.6'yı koysunlar ancak nedense bmw ıslarla 1 2 3 ve 4 serilerinde bu motoru kullanmıyor. çok muhtemel bir satış stratejisi..
Açıkçası X1 ile ilgili düşüncelerinize pek katılmıyorum. BMW karakteri olmadığına hemfikirim, yine de önden çeker BMW'lerin sürüşleri keyifsiz değil. Konforlarını da iyi buluyorum. Sürüş pozisyonunu da bir SAV için normal bulmuştum, o tarz bir otomobil alacak insan kendini yüksekte hissetmeyi sever bence.X1 ve önden çekiş BMWye gelince ikame X! verdiler sürüş zevkinin karakterinin BMW ile alakası yok konfor desen o da yok 3le rahat geçtiğim tümsekten geçtim araba ağırlık dağılımı ve yüksekliği nedeniyle fren yapınca ve tümseklerden geçerken çöne öyle yığılıyor ki arabadan soğudum, SUV alacaksam Subaruyu tercih ederim sürüş dinamikleri kesinlikle daha başarılı, ayrıca BMWyi BMW yapan özelliklerden birisi de sürüş pozisyonu ki x1de bu da felaket
Tabiki suv koltuğu yüksek konumlu olur benim bahsettiğim kendimi rahat ettirecek pozisyona alamam aynısını subaru foresterda bulabiliyorum güçsüz olan xv Forester 2000 motor ve buna rağmen x1den ucuz ve doluAçıkçası X1 ile ilgili düşüncelerinize pek katılmıyorum. BMW karakteri olmadığına hemfikirim, yine de önden çeker BMW'lerin sürüşleri keyifsiz değil. Konforlarını da iyi buluyorum. Sürüş pozisyonunu da bir SAV için normal bulmuştum, o tarz bir otomobil alacak insan kendini yüksekte hissetmeyi sever bence.
Yine de bir SUV tercih edeceksem ben de Subaru tercih ederdim. Fakat hem fiyat hem de verimsiz motorlar ile Türkiye'de pek tutulmuyor maalesef.
X3 ile bir deneme surusu yapin bence X3'u seversiniz, X1 cok ara model olmus, ne jip gibi gidiyor ne de bir araba gibi. Subarunun motoru dengesi iyi de o sanziman ne oyle, birde butik saticiyiz diye tok satici tavirlari var, yoksa subaru alinirdi, kac kere niyetlenip vazgectim ben bile hatirlamiyorum.X1 ve önden çekiş BMWye gelince ikame X! verdiler sürüş zevkinin karakterinin BMW ile alakası yok konfor desen o da yok 3le rahat geçtiğim tümsekten geçtim araba ağırlık dağılımı ve yüksekliği nedeniyle fren yapınca ve tümseklerden geçerken çöne öyle yığılıyor ki arabadan soğudum, SUV alacaksam Subaruyu tercih ederim sürüş dinamikleri kesinlikle daha başarılı, ayrıca BMWyi BMW yapan özelliklerden birisi de sürüş pozisyonu ki x1de bu da felaket
mutlaka daha iyidir ama o paraya çıkacak olsam xc60 düşünürdüm çok güzel bir araba olmuşX3 ile bir deneme surusu yapin bence X3'u seversiniz, X1 cok ara model olmus, ne jip gibi gidiyor ne de bir araba gibi. Subarunun motoru dengesi iyi de o sanziman ne oyle, birde butik saticiyiz diye tok satici tavirlari var, yoksa subaru alinirdi, kac kere niyetlenip vazgectim ben bile hatirlamiyorum.
Valla açık ara X3, XC60'dan iyi olmuş. Bende öyle beklemiyordum ama adamlar yapmış bu sefer.mutlaka daha iyidir ama o paraya çıkacak olsam xc60 düşünürdüm çok güzel bir araba olmuş
yeni X3ü denemedim bi ara servise gittiğimde deneyeyim hangi açılardan daha iyi meselaValla açık ara X3, XC60'dan iyi olmuş. Bende öyle beklemiyordum ama adamlar yapmış bu sefer.
Süspansiyonları acaip başarılı olmuş yaa hala tadı damağımda kaldı o derece. Yolu çok güzel ütülüyor. İç mekanı ortalama yani segmentinin iyilerinden. Yalıtımı Q5'den bariz derecede zayıftı ama kötü değildi aksine Q5 sağır edici derecede sessizdi. Genel ortalamaya bakarsak en iyisi X3 valla.yeni X3ü denemedim bi ara servise gittiğimde deneyeyim hangi açılardan daha iyi mesela