Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
2020 yılında trafik sigortasının fiyatları en çok merak edilen sigorta ücretlerinden biri haline geldi. Yeni yılda sigorta fiyatlarında bir miktar artış olduğunu söyleyebiliriz. Ancak araç sahiplerinin sandığı gibi çok yüksek rakamlara tekabüle den bir artış olmadığını da gönül rahatlığı ile belirtebiliriz. Bu sigorta trafiğe çıkacak her araç için mutlaka yaptırılmalıdır. Yasalar kapsamında sigortası olmayan araçların trafiğe çıkmasına da izin verilmiyor.  
Eğer zorunlu trafik sigortası Generali’den yaptırılırsa 6 taksitle ödeme imkanı da oluyor. Çok sayıda araç sahibi bütçe sıkıntısı nedeniyle sigorta işlemlerini yaptıramadığını dile getiriyor. Oysa taksitle ödeme seçeneğinden faydalanılması durumunda elbette bütçeyi zorlama zorunluluğu da ortadan kalkmış oluyor. Güncel fiyatlar hakkında fikir sahibi olmak için mutlaka internette çok uzun araştırmalar yapılmasına gerek yok.  
Trafik Sigortası İçin Mutlaka Fiyat Teklifi Alın...

Okumaya devam et...


 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
17,940
7
51,186
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
20 yaş üstüne kasko yapıyorlarsa önümüzdeki yıl bu zamanlarda bir görüşelim.
 
  • Haha
Tepkiler: alfhonso

S.Asil

Quadrifoglio Verde
Destekçi
Beta Programı
Stage 2
16 Eyl 2016
5,643
2
9,531
5,020
Adana
Marka
Alfa Romeo
1330 TL+Taksitlendirme Faizi , ödüyorum 7. arabam salın artık beni sigortalar :D
 
  • Wow
Tepkiler: fujiwara
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım