Far kumandası Mk7'ler ile aynı. Görüntüsü gayet sıradan ama kullanımı sinyal kolunun üzerinde olanlara göre bence çok kolay.Far kumandasını gördünüz mü? Gerçekten şık duruyor bence.
Far kumandası Mk7'ler ile aynı. Görüntüsü gayet sıradan ama kullanımı sinyal kolunun üzerinde olanlara göre bence çok kolay.Far kumandasını gördünüz mü? Gerçekten şık duruyor bence.
Bu fotodakinden bahsediyorum.Far kumandası Mk7'ler ile aynı. Görüntüsü gayet sıradan ama kullanımı sinyal kolunun üzerinde olanlara göre bence çok kolay.
Bu araç 2015 CES'de tanıtılan bir konsept. Resimdeki far kumandası Mk8 Golf ile gelmeyecek fakat I.D. ailesinde görme ihtimalimiz olabilir.Bu fotodakinden bahsediyorum.
Eğer daha premıum olma iddası varsa hiç yoktan özelleştirme seçeneklerini arttırsınlar .sadece koltuğun bej mi siyah mı olduğunu seçebildiğin Premium mu olur. İç trimler olsun konsol üstü olsun antrasit tavan olsun. Yani şunlar gelse bi tık yukarı çeker kendini
Golf premium bir arac degil
golfun premıum modelı var zaten audı a3.Eğer daha premıum olma iddası varsa hiç yoktan özelleştirme seçeneklerini arttırsınlar .sadece koltuğun bej mi siyah mı olduğunu seçebildiğin Premium mu olur. İç trimler olsun konsol üstü olsun antrasit tavan olsun. Yani şunlar gelse bi tık yukarı çeker kendini
Hayyyddaaaaaaa (ROK styla)
Yok onun farkındayım ancak bir 308 le bir astrayla bir i30 la arada ki fiyat farkı ve bununla beraber doğuş otomotiv in golf ü 'audi alamıyor musunuz? O zaman size onun neredeyse muadili golf!' gibisinden yüksek perdeden pazarlamasını ve halkın gözünde bu noktada bir değer görmesini göz önüne alınca bu değerlendirmeyi yapıyorum ben. Mesela top gear da bile m135i ile golf kıyaslandı. Bu olay sadece ülkemizde değil dünya da da bu boyutta (Golf ün kullanışlılığı ve 4 çeker olmasını ön plana çıkarmışlardı. Ve BMW ye yalandan bi spin attırmaları vs.) . Benim gözümde iç kullanışlılık dışında bi artısı yok onuda peşinen belirteyim sonra Allah korusun vag cı derler Bu arada 'böyle premıum mu olur' yerine böyle ' böyle premium gibi pazarlanan araba mı olur' demem düşüncemi daha iyi anlatırdıgolfun premıum modelı var zaten audı a3.