2026 İstanbul Buluşma

#Capo

Uygar
Panpa
1,505
Marka
Fiat
Bir süredir planını yaptığımız buluşma hakkında bir karara varılabilmesi adına bu konuyu açma gereği duydum. Katılabilecek olan dostlarımız mekan önerisi hususunda fikrini de belirtirse memnun oluruz.

Kimin nerede yaşadığını öğrenirsek herkesin kolay ulaşabileceği bir yer belirleriz.

Takvime ve konuma göre ben de katılmayı düşünürüm, Pendik'te yaşıyorum belirlenecek konuma göre bakılır

Seve seve katılırım, konum farketmez. Sadece biraz şehrin dışında olursa hareket alanı sağlayacağından daha uygun olur diye düşünüyorum.

Bi sahil bölgesinde olsak makul olur sanırım. Benim şu dönemde aracım yok. Bir şekilde ulaşım sağlarım. Üsküdar-Maltepe-Kartal sahilleri gibi önerilerim var.

İzmit'ten dahil olmaya çalışırım. Avrupa yakası beni zorlar. Trafiksiz, park sorunu olmayan yerler tercihim olur :D ama maltepe sahil gibi yerler araba buluşmalarında genelde iyi oluyor. Hem arabayla hem toplu taşımayla gelebiliyorsunuz.

Maltepe dolgu alanı, idealtepe mevkii ispark otoparkı uygun olur tam , şato kafenin karşısı olursada katılım gösterenler şato kafede çay içebilir. Geniş mekan, bende istanbulda olursam gelirim evimin yanı.
İdealtepe Marmaray durağıda arabasız olanlar için alternatif olur .

Son düzenleme:
Evet net bir karara varabildik mi dostlar? Maltepe bölgesi hepimiz için uygun mu? Saatleri kararlaştıralım