300 ve altı dediğim gibi çok bütçe ayırmak istemiyoruz.Estagfurullah butce ne kadar hocam ?
Hankook 318 lira uygun ve yakıt tassarrufu A olması cezbedici teşekkürler Hankook olacak tercihimiz300 lira civarina bulunabilirse hankook ventus prime 3 k125 ama bunu bu fiyata bulmak zor olabilir yinede arastirin derim.
Bulamazsaniz 300 liraya yakin fiyatli Dunlop sport fm800
Bu da fazla gelirse Falken ziex ze310 ecorun
300'den asagida Debica presto hp 2 ve Sava intensa hp 2
Bu lastiklerden hangisini alirsin diye sorarsan fiyat tutarsa hankook ilk tercih.
Yok tutmazsa Falken ve Dunlop arasinda her iki lastik de gayet iyidir. Falken'i bir cit onde goruyorum.
Daha altinda ise Debica ve Sava arasinda onceligim Debica.
Guzel tercih. Kullanicilari memnun kaliyor genel itibariyle. Pisman etmez diye dusunuyorum. Simdiden hayirli olsun.Hankook 318 lira uygun ve yakıt tassarrufu A olması cezbedici teşekkürler Hankook olacak tercihimiz
Tekrardan teşekkürlerGuzel tercih. Kullanicilari memnun kaliyor genel itibariyle. Pisman etmez diye dusunuyorum. Simdiden hayirli olsun.
Belirttiğiniz 5 model arasında en iyi ikili Goodyear ve Conti'dir. Ama conti'ler genelde biraz daha serttir ki siz de tecrübe etmişsiniz. Konfor, yol tutuş, yenilenen yapısıyla daha uzun kullanım ömrü gibi konuların ortalamasını alırsak Goodyear'ı öneririm direkt. Asfalt dışı kullanıma dayanıklılık konusunda ise hiç bir yaz lastiğine garanti verilemez maalesef. Çünkü buna göre üretilmiyorlar. O konuda en dayanıklı olabilecek lastikler bir ihtimal Bridgestone'dan çıkabilir ama onların da dayanıklılık haricinde geriye kalan özellikleri vasattır. Eğer konfordan belli miktar ödün verebilirim diyorsanız da Egp 2'nin XL yani güçlendirilmiş yanaklı modeline yönelebilirsiniz.4-goodyear efficientgrip performance 2 -bu lastiği inceledim ama sert olmasından korkuyorum
Çok teşekkürler tavsiyeleriniz için;Belirttiğiniz 5 model arasında en iyi ikili Goodyear ve Conti'dir. Ama conti'ler genelde biraz daha serttir ki siz de tecrübe etmişsiniz. Konfor, yol tutuş, yenilenen yapısıyla daha uzun kullanım ömrü gibi konuların ortalamasını alırsak Goodyear'ı öneririm direkt. Asfalt dışı kullanıma dayanıklılık konusunda ise hiç bir yaz lastiğine garanti verilemez maalesef. Çünkü buna göre üretilmiyorlar. O konuda en dayanıklı olabilecek lastikler bir ihtimal Bridgestone'dan çıkabilir ama onların da dayanıklılık haricinde geriye kalan özellikleri vasattır. Eğer konfordan belli miktar ödün verebilirim diyorsanız da Egp 2'nin XL yani güçlendirilmiş yanaklı modeline yönelebilirsiniz.
Rica ederim. Deneyimlerinizi de söylediğiniz üzere paylaşabilirseniz arayışta olanlara bir fikir olur muhakkak. Şimdiden hayırlı olsun tercih edeceğiniz modelÇok teşekkürler tavsiyeleriniz için;
Konforu şu an için kafama takmış durumdayım süper bir konfor değil ama şu üzerindeki lastiklerden biraz artsın istiyorum çünkü keyfi bir değişim olacak üzerindekiler hala iyi durumda bir değişiklik yaptım iyisi olsun modundayım
burada daha dikkatli kullanıma alışmaya çalışacağım madem konforlu lastik istiyorum ben kendim dikkat edeceğim
her neyi takar isem buraya sonuçlarını yazacağım herkes lastiği taktığı an son yorumunu yazmış oluyor deneyimler yok,lastik arayanlar için zor bir araştırma oluyor o zamanda![]()
Merhaba hocam. PC6'ya göre tek eksiği kuru zeminde frenleme konusunda onun biraz gerisinde kalıyor olması. Yani birazdan kastım 1-1,5 metre gibi seviyelerde daha geç duruyor oluşu. Onun haricinde PC6'ya göre konforu, sessizliği ve yakıt tüketimi çok daha iyidir. Islak zeminde frenlemede benzer, ıslak zeminde ve kuru zeminde yol tutuş konusunda ufak farkları olsa da denk denebilirler. Neticede PC6'dan tek geride kaldığı nokta kuru zemin frenlemesi. Onun haricinde konfor, yol tutuş, yakıt tüketimi gibi konularda daha dengeli bir lastik.@Cenk bey merhabalar focus için lastik, arayışndaydım zaman bulamadığım için hala taktıramadım laatikçim bugün Goodyear efficientgrip performans 2 önerdi aklımda continental premium contact 6 vardı sizce ne yapmalıyım? Goodyear iyi midir?
Estagfurullah hocam@Cenk abi demek istiyorum artıko kadar yardımcı oluyorsun ki çok çok teşekkür ederim Goodyear şuan hepsiburada'da 500tl continental ise 555 TL araca kauçuk paspas almayı düşünüyorum Goodyear alıp paspası bedavaya mı getirsem
continental için satıcıda 555tl ye sadece 1 lastik var faklı satıcı seçincede 600tl yi geçiyor bence Goodyear fiyat performans açısından daha iyi gibi benim için etiket değeri ise ıslak zemin A yakıt B conti ise ıslak zemin A yakıt C tekrar teşekkür ederim cenk abi
![]()