Evet dostlar 20 gunluk kar-buz-yagmur surusunden sonra gelelim ilk degeelendirmeye ts 860 larimizi.Oncelikler 2016/40. hafta oldugunu belirtelim.
Islakta tutus ve fren mesafesi gayet iyi hatta cok iyi.
Karda tutus iyi frenlemede de gayet iyi, cok az cekis kontrol vs devreye girdi.Yani yuksek egimli yokuslardan bazen yayalar bazen de kasis vs sebeplerden yavas girmeme ragmen hic uzmedi cok memnunum.Hakkaride 2 araliktan itibaren kar yagiyor, aralikli tabiki ama yerden buz kar zaman zaman islak zemin eksik olmuyor tum sehri sirf keyf olsun diye dolastim hic bir yerde cok yuksek egimli yokuslar da dahil yolda kalmaz bu lastiklerle insan.zincir benim icin artik tarih oldu.Cok sevindim rahatca arabamla cikip lastiklerin keyfini tadarken bircok araba ki buna 4 ceker pickup lar dahil zorlandiklari yerlerde ki ciksmadiklari yerlerde oldu keyiften dort kose oldum.Cunku abi lastikler hikaye karda zincirsiz olmaz diyenler coktu mest oldum arastirmalarimin meyvesini alinca
Gecen hafta sonu kayak merkezine hitmeye karar verip esimle yola koyulduk ki bayagi sulu kar yagdi.. kayak merkezi ile sehir merkezi arasinda 1000 m rakim farki 6 km yol mesafesi var dikkat ederseniz son derece egimli ki yazin bile o yolu kullanmistim arac zorlanmisti yolun yarisindan geri dondum hem inerken soeu yasayacagim endisesi hemde arac cok zorlandigi icin.bir ara inip yolu ellerimle kontrol edince sulu kar altinda buzu hissedince daha da dikkatli inmeye devam ettim.buzda inerken bile ara ara fren yaptim yinede cok olumlu durma mesafesi yakaldim.Ses konusunda eski conti premium contact 2 ye gore bana daha sessiz geldi olcum vs yapamadim ama hissiyat daha iyiydi.nerden bakilirsa bakilsin verdigm paranin fazlasiyla karsiligini verdi tskrler conti.