Selamlar. Malumunuz BBA Caddy'mizi sattık. Aslında serüven satışın öncesinden başlıyor. Caddy'i alırken, arkası geniş olur, 4 kişi binilmesi gereken durum olursa rahat eder felsefesiyle yaklaşıp ticari almıştık, nitekim o şekilde kısa mesafelerde sıkıntı olmadan binilebiliyordu ama arka süspansiyonu özellikle ilk aldığım günden beri doğal olarak sert ve zıp zıp takılıyodu kendi halinde. Bu da arkayı çok sallayıp içerdekileri huzursuz ediyordu. Bu mevzuya çoğunlukla şehir içinde bindiğimiz için iyi kötü tahammül ediyorduk ama bu yaz bir iki uzun yolda evdekilerin çok yorulması, arkaya olması gerektiği gibi 3 kişi biniyor olmasıyla artık avantajı da kalmamıştı. En son Balıkesir'den gelirken Otobanda aşırı rüzgarda 110 ile rüzgarın etkisiyle şeritte savrulması, daha 1.5 yaşında 30 bindeki arabanın her yerinden trim sesi gelmesi, yeni MQB Evo platformunun saçma sapan elektronik hata vermeleri iyice arabadan soğumama yol açtı. Bir de biraz şımarıklık yapasım tuttu yıllardır hayal ettiğim, her ortamda mutlaka konusu oraya gelen sw sevgim ve Passat Variant aşkım kendini ortaya koydu, ekonomik durumları biraz toparladık şükür 23 model, 16 bin kmde, ilk sahibinden DOD'a bırakılmış, ufak tefek çizikler var gibi eksperde işaretlenmiş ama arabanın başında çizikleri bulamadım, meğerse sürtünen çalı vs neyse onun izi çıkmış tertemiz içi dışı gayet güzel bir makine nasip oldu. Donanım olarak Caddy'den eksikleri var evet ama Caddy bana donanımın her şey olmadığını, konfor, kalite, yalıtımın daha önemli olduğunu, kullanmadığın donanıma para vermenin saçmalık olduğunu öğretti. Bunun eksik donanımlarını tamamlamak kolay, tamamen duygusal

Zamanla sıkıldıkça istediğim şeyleri ekleyip uzun uzun binmeyi düşünüyorum. İlk izlenimlerim 12 yıl boyunca ticari ile zulüm çektiğim oldu. Şimdilik pek kullanmadım sadece Balıkesir'den Eve getirdik ama aynı yolu 15 gün önce Caddy ile arabayla savaşa savaşa gelmiş olmamdan sonra ip gibi sürüş çok iyiydi. bi ara göstergeye baktığımda fark etmeden 140 150 lere çıktığımı gördüm usulca yavaşladım
Şimdilik aramız iyi, Allah herkese gönlüne göre versin inşallah 
Bu arada ufak bir not ekleyeyim. Kurumsal firmalardan araç alımında Noterde güvenli ödeme zorunluluğu geldi malum, biz ilk deneklerdendik çok sıkıntı yaşadık, 6 saatin sonunda devir işlemini yapabildik. Bankaların sistemi ile Noterlerin sistemi yeni yeni entegre oluyor, biraz sabır sınavı ama işin sonu güzel bitti şükür.

Bu arada ufak bir not ekleyeyim. Kurumsal firmalardan araç alımında Noterde güvenli ödeme zorunluluğu geldi malum, biz ilk deneklerdendik çok sıkıntı yaşadık, 6 saatin sonunda devir işlemini yapabildik. Bankaların sistemi ile Noterlerin sistemi yeni yeni entegre oluyor, biraz sabır sınavı ama işin sonu güzel bitti şükür.