235/45 R18 Yazlık lastik arıyorum ama pek bir bilgim yok Michelin .Continental öneriyorlar ama hangisi daha iyi onu bilmiyorum birde bir sorum olacak lastilk yanak oranını kücültsek eksileri ve artıları ne olur
Ne zaman cıkacak ve tahmini fiyatı ne kadar olurPremium contact 6'yı beklemelisin..
Fiyatı muadil marka ve modellerden daha fazla olmaz. Goodyear efficientgrip performance, premium contact 5 gibi lastikler kaç paraysa bu da 3 eksik 5 fazla aynı fiyatlara gelir. Ama tüm lastikler arasında premium diye tabir edebileceğimiz seviyede bir model olduğundan fiyatı için uygun yahut ucuz kelimesini kullanmak zor olacaktır.Ne zaman cıkacak ve tahmini fiyatı ne kadar olur
Rica ederim, hayırlı sürüşler inşaallah.Çok teşekürler önle arkayı değiştireyim gidebildiği kadar gittinsin çıktığı zaman değiştiririz
235/45 R18 Yazlık lastik arıyorum ama pek bir bilgim yok Michelin .Continental öneriyorlar ama hangisi daha iyi onu bilmiyorum birde bir sorum olacak lastilk yanak oranını kücültsek eksileri ve artıları ne olur