25 bin liraya kadar sedan az yakan dizel ya da lpg farketmez araç aklımızda toyota corolla 1.6 xei var ama onun dışında sağlam seçenek var mı?
@muhammed37 primera bu fiyatlara alacağın en kaliteli arabalardandır, kesinlikle değerlendir.https://www.sahibinden.com/ilan/vas...primera-2.0-elegance-otomatik-576836645/detay
30'a çıkabilirsen 10 numara arabadır
Hakcofqıahshskdkjah
Mesela şu legacy deki torpido ayağınla kıracağın kadar cart curt edip esniyor dizle bastırınca. Ama 2000 model arabada hala bişey olmamış.İlginç gerçekten.Hakcofqıahshskdkjah
Ya o değil de şu eski japonların tasarımı, o dokununca kırılacakmış hissi veren ama yarım asır boyunca her türlü darbeyi almasına rağmen ilk günkü gibi duran ince plastik malzemeleri beni benden alıyo. Şu başlığın altındaki arabaların hepsi birbirinden mükemmel insan karar veremez ki
O zaman neden almana biniyomg derşer adama.....Hakcofqıahshskdkjah
Ya o değil de şu eski japonların tasarımı, o dokununca kırılacakmış hissi veren ama yarım asır boyunca her türlü darbeyi almasına rağmen ilk günkü gibi duran ince plastik malzemeleri beni benden alıyo. Şu başlığın altındaki arabaların hepsi birbirinden mükemmel insan karar veremez ki
sedan clio yu neden önermiyorsunuz?Astra G
Megane 1
Laguna 1
HB olursa Clio 2 rxt,sedan clio önermem
Araba fiyatları son zamanlarda çok değişti onun için şuan piyasa nasıl bilmiyorum ama bunlar sizin fiyat skalanıza uygun olabilir
Ben aldım siz almanO zaman neden almana biniyomg derşer adama.....