AÇIK 3 kişilik aile için 2. El 360-370 bin tl ye suv ne alınabilir ?

KeremYilmaz

Kerem yılmaz
Düz Yol Gazcısı
25 Mar 2021
8
0
135
24
Ankara
Marka
Ford
Merhaba şuanda 2016 seat leon 1.2 tsi manuel ve 2019 focus titanium dizel otomatik sahibiyiz . Bu araçları satıp tek araç olarak geniş konforlu bir suv düşünüyoruz. 1.5 hafta yeni kuga titanium u kullanma şansım oldu ve trim sesi olmaması yalıtımın iyi şekilde varolması arka süspansiyonların bağımsız olmasıyla aracı çok konforlu bulduk .
Yazları tatile giderken annemin bacaklarını rahat şekilde uzatıp seyahat edebileceği cam tavanlı bir araç istiyoruz .
Şuan 350 bin tl den başlayan fiyatlarla 2020 model kuga titanium araçlar var sizce bu fiyat aralığında sürüş kalitesi konfor vb özellikleri iyi olan hangi suv u almalıyız ?
aklımızda Seat ateca var fakat seat çok sert geliyor bize . Tiguan ise dışardan kuga kadar cüsseli gözükmüyor , cam tavan yok ve içi pek hoşumuza gitmedi ( o fiyat aralığındaki araçlarda ) , 3008 ise peugeot olduğundan babam pek istemiyor . Kuga şuan bizim en beğendiğimiz ve bizim ihtiyacımıza en uyan araç olduğunu düşünüyoruz fakat başka önerileriniz varsa alabilirim .
 

Sububa9

Burak Baran
Takipçi
16 Kas 2020
2
0
10
22
Osmaniye
Marka
Ford
Açıkçası şuan yeni peugeot 3008 gt ile kuga st line arasında kaldık kuga da tekno paket , konfor paket , b&o ses sistemi ve manyetik gri renk ile bir tane buldum fakat ben kugaya binerken titanium donanıma binmiştim st line ile süspansiyon farkı varmış sanırım spor süspansiyon ile geliyormuş çünkü teknik veride 1.5 cm daha alçak gözüküyor araç . Kafama bu takıldı titanium donanımda aldığım konfor st line da - yönde mi olacak diye mantık olarak 19 janta yükselince kafadan konfor biraz gidiyor fakat süspansiyon farkı ne kadar aracı sertleştirecek onu bilmiyorum . Test araçları da hep titanium olduğundan st line ı deneyimleyemiyorum . Sizin aracınızın donanım paketi nedir ?
Aracımızın paketi tianium st line paket surmedim ama titanium gayet yumusak ve daha once kullandığım vag grubu araclar gibi süspansiyon çalışma sesi yok.
Inkedkuga1234.jpg
 

KeremYilmaz

Kerem yılmaz
Düz Yol Gazcısı
25 Mar 2021
8
0
135
24
Ankara
Marka
Ford
Kullanip kendiniz deneyimlemeniz lazim. Herhangi birinin suspansiyon farkina dair izlenimi sizinle ayni olmayabilir. Fakat genel itibariyle st-line'da spor suspansiyon kurulumu mevcut oldugundan titanium'a gore hissedilir bir surus farki var. Biraz daha sert ve alcak suspansiyon oldugundan arac cukurlarda pat kut etmiyor ama titanium'a gore biraz daha gergin ve tatli sert surusu mevcut. Yani arada fark var ama bu fark sizi rahatsiz edecek duzeyde mi onu ancak test edip gorebilirsiniz.

Yerinizde olsam Ford ile iletisime gecer st-line donanimli Kuga'nin test araclari hangi bayide ogrenmeye calisirdim. Bununla birlikte bulundugunuz ilde buyuk otomobil kiralama sirketleri varsa onlarla iletisime gecer st line varsa eger kiralama yoluna giderdim.
Sordum fakat sadece showroomda olduğunu onunda teslim edileceğini söylediler . Kiralama şirketlerinde de genelde style ve titanium donanımları var st line a sahip olan şirket Ankara içinde bulamadım .
Aracımızın paketi tianium st line paket surmedim ama titanium gayet yumusak ve daha once kullandığım vag grubu araclar gibi süspansiyon çalışma sesi yok.Ekli dosyayı görüntüle 35002
Titanium modeli 2 hafta boyunca kullandım aracı biliyorum fakat st line da ne kadar sürüş farkı var diye görmek istemiştim .
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım