33-34 bin TL'ye İlk Araç Tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

candiyebilirler

Profesör
138
Marka
Seat
Arkadaşlar hepinize iyi günler, iyi çalışmalar dilerim. Kuzenime araç bakıyoruz. Kendisi 24 yaşında Bayan. İlk aracı olacak ve bütçemiz en fazla 33-34 bin bandında. Otomatik olması şart ve tabii ki çok da yakmaması lazım. Çift ve tek kavramalı otomatikler biraz özen gerektirdiği için baştan eledik. Aklıma ilk micralar geldi ama sizin de tavsiyeniz var mıdır ?

Micralar olabilir ama 4 kişi falan bir ailesi varsa e120 Corolla bakılabilir. Tork Konvertör lu tam otomatik şanzımanı ile baya sorunsuzdur .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Swift Kaç yakıyor ortalama acaba tecrübe edebilen var mı ?
Abi ben 2 hafta kadar 2015 Swift manuel kullandım Hırvatistan Split te.Acayip eğlenceli bi araba.700-750 km yapıyordum bir depoda 35-40 lt arası alıyordum.Merak ettiğiniz birşey varsa anlatabilirim araçla ilgili.Özetle ama çok sempatik,kullandıkça kullanasınızın geldiği bir araba.Direksiyon derinlik ayarı yoktu ona uyuzdum sadece

Son düzenleme:
Yeni 1.2 GL lerin az yaktığını biliyorum lakin 1.5 AT çok yakıyormuş ya. İlk araç olacağından öngörüsüz, ezber sürüşle birlikte o rahat 11 litre olur gibi. Lpg'nin getirebileceği olası sorunlar can sıkabilir diye düşünüyorum. Ben de polo kullanıcısıyım zaten. Bazen gözüm Jimny'lere kaymıyor değil ama konumuz bu değil tabii :)

Abi ben 2 hafta kadar 2015 Swift manuel kullandım Hırvatistan Split te.Acayip eğlenceli bi araba.700-750 km yapıyordum bir depoda 35-40 lt arası alıyordum.Merak ettiğiniz birşey varsa anlatabilirim araçla ilgili.Özetle ama çok sempatik,kullandıkça kullanasınızın geldiği bir araba.Direksiyon derinlik ayarı yoktu ona uyuzdum sadece
Güven veriyor mu araç ? Ani direksiyon tepkileri ve görüş açıları nedir ? direksiyon turu iyi midir ? Pratik mi ? Park konusunda kör noktaları var mıdır ?

Güven veriyor mu araç ? Ani direksiyon tepkileri ve görüş açıları nedir ? direksiyon turu iyi midir ? Pratik mi ? Park konusunda kör noktaları var mıdır ?
Diz hava yastığı da vardı benim kullandığım araçta.Direksiyon sana bana göre yumuşak city drive modu hep aktifmiş gibi.Evet direksiyon turu sıkıntılı o sınıfta kullandığım yarisin turu daha iyiydi.Hatta aklıma şimdi geldi sen sorunca.. ya bu niye dönmüyor demiştim:D Park konusu görüş açıları baya iyi.Hiç zorlanmadan alır almaz park edebilirsin:)

Son düzenleme:
Tavşan kasa yaris bulunabilir. Hem 1.0 hem 1.3 motorluları var yarı otomatik olarak. Swift 1.5 ve Polo 1.4'le kıyaslanmayacak kadar da az yakacaktır. Tam otomatik olsun derseniz Suzuki'de Alto 1.0 ve Splah 1.2 var, görüntü olarak iyi değiller güvenliğini de bilmiyorum ama tam otomatik ve ufak, muhtemelen rahat kullanabileceği araçlardır. Nissan Micra 1.2'de bulunabilir ama önceki kasa Micraların yakıt tüketimi az değil diye biliyorum.

2008 yaris im vardı 0km aldım 8 yıl kullandım.simdi Micra 1.2 cvt aldık hanıma.micra şu an 5000 km de ortalamamız %80 şehiriçi 5.9 lt su anda.3 silindir ve hafif olması bunu sağlıyor.yaris te çok sağlamdı.hic sorun yaşamadan bindik ama bu kadar az yakmiyordu LPG takmak zorunda kalmıştık.birde robotize olduğundan vites geçişleri biraz hissedilir ama onda da hiç sorun yaşamadık.Bayan kullanacaksa kesinlikle Micra tavsiyem olur.cvt olması ,yokuşta kaydirmamasi,manevra kabiliyeti vb tam bayan arabasi.ayrica gayet dolu donanım olarak(match).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...