1. arabanın kazalarının fotoğrafları varmış. Hakkında detaylı bilgiler alırsanız içiniz rahat eder. Yalnız mutlaka rot&balans ve ön düzen ayarlarına baktırın. Jantların hepsi kötü darbeler almış, hatta bu yüzden ön-arka değişimi yapılmış gibi duruyor.
2. arabanın iki kazasından birinde 4755 TL lik hasar kaydı var. Üzerinde düşündürtecek kadar büyük bir hasar. Ben olsam bu arabayı elerim.
3. arabada tavan-kaput-bagaj boyasızdır demiş, diğer yerler hakkında bir şey belirtmemiş =) Tramer kaydı 600 TL olabilir ama bugüne kadar aldığı hasarlar bunun çok üstü olabilir. 2 kere düşünün derim.
4. arabanın durumunu hiç iyi görmedim. 7 yıllık arabanın sağ arka cam filmi normal koşullarda öyle soyulmaz. Soyulursa da aracına azıcık bakan biri asla o halde binmez. Arka koltuktaki leke de kötü duruyor. Ön kapı içi döşemeleri kendini salmış. Ön kaputun çizgisi sıkıntılı, far ve tamponla araları biraz fazla açık. Ön sis farlarından birinin içi havuz gibi su dolu, direk değişmesi gerekiyor. Özetle genel olarak kondisyonu kötü gibi geldi bana.
5. arabada da direksiyonu ısırarak mı kullanmışlar anlamadım

1. arabadaki jant sorunu bunda da var, bir rot&balans kontrolüne sokmak gerekir. Bir de lastikleri sanırım Bridgestone B250. Allah kahretsin o lastikleri

10 yıl boyunca dişleri bitmez öyle kütük gibi lastiktir. Tam taksici işi. Arabayı alırsanız acilen değiştirmenizi tavsiye ederim. Ben bahçede saksı olarak kullanıyorum o lastikleri, o zamandan beri memnunum. Bunlar dışında başka sorun göremedim.
Gözümden kaçan başka detaylar olabilir. Özellikle koyu renkli arabaları resimlerden anlamak çok zor oluyor. Başka arkadaşların da görüşlerini almakta fayda var. Kronik sorunları hakkında tecrübeli arkadaşlar da varsa spesifik olarak "şuna bakılsın, buna bakılsın" diye tavsiyelerini görmek isteriz
Kendime alacak olsam 1. ve 5. arabaları öne koyarım. 1. araba 40k km daha az yapmış, o büyük bir avantaj. Sahibinden olması 2. büyük avantaj. Aracı detaylı kontrol ettirip tamamen halledilebilir başka sorunlar görürseniz zaten "fiyattan düşeriz" diye yazmışlar, ona göre pazarlık yapabilirsiniz. 1. arabada bir takım sorunlar olup da anlaşma sağlanmazsa 5. arabaya o zaman bakın derim.
Alacağınız aracı şimdiden güle güle kullanın.