34JD4178 plaka çalındı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kozanibo

Asfalt Kurutucu
67
Arkadaslar hayirli aksamlar basima bugun olay geldi c elysee aracimi plakasi 34JD4178 ARACİMİN AKSAM SAAT 10A DOGRU PARK ETTİM GECE SAATLERİNDE ON VE ARKA PLAKAMİ CALMİSLAR SABAH 155 İHBAR HATTİNİ ARADİM EKİP GELDİ MERKEZE CAGİRFİ KARAKOLA GİTTİK ARABAYİ İNCELEDİLER PLAKAYİ PLAKALİKLA BERABER ÇEKİP KOPARİP ALMİSLAR POLİSLER BOMBALİ ARACTA KULLANİLİR DİYE TAHMİN EDİLİYOR. SUAN PLAKA DEGİSEK FAKAT BU PLAKA DEGİSME SURESİNCE ARAC MUAYNE PUL KAGİDİ DEGİSECEKMİ EGZOS PUL KAGİDİ DEGİSECEKMİ TEKRAR MUAYNEYE GİRİCEKMİ VERGİ BORCLARİ ODENECEKMİ BİLİYORSANİZ YARDIMCI OLSANİZ. Bolge ESENYURT ARDİCLİ EVLER MAHALLESİ. PLAKAYİ İSTANBULDA GORURSENİZ POLİSE İHBAR EDİNİZ.TESEKKUR EDİYORUM
80cffd03aab21cac55e7a207158c2779.jpg
d9af588976a87901b297d0a46c8cf7c5.jpg
ef18e8285b4b31d78cd817d4987cf6c3.jpg
<br />
<br />
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu alıntıdır. Yayılması için paylaştım.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar hayirli aksamlar basima bugun olay geldi c elysee aracimi plakasi 34JD4178 ARACİMİN AKSAM SAAT 10A DOGRU PARK ETTİM GECE SAATLERİNDE ON VE ARKA PLAKAMİ CALMİSLAR SABAH 155 İHBAR HATTİNİ ARADİM EKİP GELDİ MERKEZE CAGİRFİ KARAKOLA GİTTİK ARABAYİ İNCELEDİLER PLAKAYİ PLAKALİKLA BERABER ÇEKİP KOPARİP ALMİSLAR POLİSLER BOMBALİ ARACTA KULLANİLİR DİYE TAHMİN EDİLİYOR. SUAN PLAKA DEGİSEK FAKAT BU PLAKA DEGİSME SURESİNCE ARAC MUAYNE PUL KAGİDİ DEGİSECEKMİ EGZOS PUL KAGİDİ DEGİSECEKMİ TEKRAR MUAYNEYE GİRİCEKMİ VERGİ BORCLARİ ODENECEKMİ BİLİYORSANİZ YARDIMCI OLSANİZ. Bolge ESENYURT ARDİCLİ EVLER MAHALLESİ. PLAKAYİ İSTANBULDA GORURSENİZ POLİSE İHBAR EDİNİZ.TESEKKUR EDİYORUM
80cffd03aab21cac55e7a207158c2779.jpg
d9af588976a87901b297d0a46c8cf7c5.jpg
ef18e8285b4b31d78cd817d4987cf6c3.jpg
<br />
<br />
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu alıntıdır. Yayılması için paylaştım.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdiden geçmiş olsun İstanbulda ki kişilerimizin hassasiyeti ile inşallah bulunur.Herhangi bir suça bulaşılmadan tez vakitte inşallah.

Emniyete kayıp/calinti plaka olarak basvurulsun derhal yoksa basınız yanar

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fiorino, Linea, C-Elysee, Doblo, Albea,Fluence gibi araçlar çok yaygın olduğu için onların plakaları çok çalınıyor, aracı böyle yaygın ekonomik şirket araçlarından olanlar varsa dikkatli olmasında fayda var. Başınıza geldiğinde de ilk iş hiç gecikmeden emniyete gitmek, yeni alınan plakayı vidalatmak veya perçinletmek olmalı. Geçmiş olsun araç sahibine, umarım kimsenin başına gelmez. Esenyurt gibi sakat bir bölgeyi bırakın İstanbul'un herhangi bir yerinde bu olay başınıza gelebilir.

Fiorino, Linea, C-Elysee, Doblo, Albea,Fluence gibi araçlar çok yaygın olduğu için onların plakaları çok çalınıyor, aracı böyle yaygın ekonomik şirket araçlarından olanlar varsa dikkatli olmasında fayda var. Başınıza geldiğinde de ilk iş hiç gecikmeden emniyete gitmek, yeni alınan plakayı vidalatmak veya perçinletmek olmalı. Geçmiş olsun araç sahibine, umarım kimsenin başına gelmez. Esenyurt gibi sakat bir bölgeyi bırakın İstanbul'un herhangi bir yerinde bu olay başınıza gelebilir.
Ben direk yapistirdim plakayi :)

muayene, egzos pulu falan bunları söyleyen ya sizi yolmaya çalışıyodur ya da hakikaten güzel ülkemin güzel kuralları(!)dır. sonuca bakarsak arabanızın plakası çalınmış, bir teneke parçası arabanın vizesini egzos emisyonunu etkileyemez çok saçma. eski vizeler ruhsata işli olduğuna göre sorun olmamalı. trafikte yeni plakayı bastırıp direkt takmanız lazım mantığım çerçevesinde. bunun harici bir durum varsa gerçekten enteresan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...