Sigortasız trafiğe çıkmak ciddi bir sorumluluk istiyor. Allah korusun biri çarpsa ya da birine zarar verseniz direkt olarak suçlu konumunda oluyorsunuz. Bence yasal düzenlemesi ve sizi korucu yasalar çıkmadan 50cc'den uzak durmalısınız.
1.78 im 2 ay kullandim. 1.80 ve ustunde kesinlikle komik duruyor1.95 üzeri için 50cc scooter öneriniz var mıdır ? Sıfır almayı düşünüyorum ve garantiyi bozmadan 80cc'ye yükseltiyorlarmış o şekilde bir şey düşünüyorum. Ankara'da yaşayanlar bilir Keçiören istikametinden Eskişehir yoluna gideceğim her gün takriben 35km sizce mantıklı mı ?
artık 100 cc'ye de çevriliyor. Baga kayış ve karbüratörü 100 cc liğe uygun olursa sıkıntısız kullanabilirsiniz.1.95 üzeri için 50cc scooter öneriniz var mıdır ? Sıfır almayı düşünüyorum ve garantiyi bozmadan 80cc'ye yükseltiyorlarmış o şekilde bir şey düşünüyorum. Ankara'da yaşayanlar bilir Keçiören istikametinden Eskişehir yoluna gideceğim her gün takriben 35km sizce mantıklı mı ?
abi bence yarısını gidersin yazdığının. Ben en fazla 130 civarı gidebildim.Rks azure 50 ile bu kervana bende katıldım. Ve 50 cc de şunu farkettim kadın sürücüler baya baya kullanıyor. Havanın eksi derecelere düştüğü malatyada bile. Hem yüksek kazancı olduğu düşünülen kurye sektörüne adım atmak hem araba gibi durduğu yerde masrafı olmayan ufak birikimlerle alınabilmesi sektörü büyütüyor gibi. 30 lira benzinle depo doldu.(zaten içinde varmış biraz) Bana söylenen bir depoyla 270-280 km gidebiliceğim. Bakalım nasıl olacak. Boyum 183 kilom 91. Altımda aşırı küçük durmuyor.
5 litre oluyor sanırım 1 depo .146 km sonra motor öksürdü resmen bitmiş depo. Biraz daha menzili uzatırım gibi çünkü hem korkumdan trafiğin olmadığı saatlerde hemde uzun süre kullanıyorum. Kontak aç kapa gibi olmuyor. Malatyada ova çok iniş çıkış yok. 160-170 giderim gibi ama riske atmamak lazım her 100 km gittiğimde fullerim bundan sonra. Pazar kar yağmur olmaz ise uzun yol deneyecem 99 km gidiş dinlene dinlene kaç saatte giderim artıkabi bence yarısını gidersin yazdığının. Ben en fazla 130 civarı gidebildim.
Abi motorun üzerinde nasıl durduğunu çok merak ediyorum rica etsem bir fotoğraf paylaşır mısın? Cüsseli insanların altında çok mu küçük kalır acaba gidip bizzat deneyeceğim bir türlü fırsat bulamadım.5 litre oluyor sanırım 1 depo .146 km sonra motor öksürdü resmen bitmiş depo. Biraz daha menzili uzatırım gibi çünkü hem korkumdan trafiğin olmadığı saatlerde hemde uzun süre kullanıyorum. Kontak aç kapa gibi olmuyor. Malatyada ova çok iniş çıkış yok. 160-170 giderim gibi ama riske atmamak lazım her 100 km gittiğimde fullerim bundan sonra. Pazar kar yağmur olmaz ise uzun yol deneyecem 99 km gidiş dinlene dinlene kaç saatte giderim artık. Sen Beşiktaş civarı mı kullanıyordun
abi benim mondial ve yuki 4 litre aldı. Beşiktaş, fulya, gayrettepe, karaköy, alibeyköy, maslak genelde bu çevrede.5 litre oluyor sanırım 1 depo .146 km sonra motor öksürdü resmen bitmiş depo. Biraz daha menzili uzatırım gibi çünkü hem korkumdan trafiğin olmadığı saatlerde hemde uzun süre kullanıyorum. Kontak aç kapa gibi olmuyor. Malatyada ova çok iniş çıkış yok. 160-170 giderim gibi ama riske atmamak lazım her 100 km gittiğimde fullerim bundan sonra. Pazar kar yağmur olmaz ise uzun yol deneyecem 99 km gidiş dinlene dinlene kaç saatte giderim artık. Sen Beşiktaş civarı mı kullanıyordun
Hem yoğun hem yokuşlu yerler. Ben evden çıkınca 6 km civarı ışığa bile denk gelmiyorum. Benzin deposu arabadaki gibi dolmuyor. Pompacı ile deliğe bakıyoruz beraber bence doldu dedi pompacı tamam dedim.abi benim mondial ve yuki 4 litre aldı. Beşiktaş, fulya, gayrettepe, karaköy, alibeyköy, maslak genelde bu çevrede.
o zaman biraz daha fazla yol gidersin abi, evet depoyu doldururken başında beklemek lazım.Hem yoğun hem yokuşlu yerler. Ben evden çıkınca 6 km civarı ışığa bile denk gelmiyorum. Benzin deposu arabadaki gibi dolmuyor. Pompacı ile deliğe bakıyoruz beraber bence doldu dedi pompacı tamam dedim.