KAPALI 60k-75k arası Dizel otomatik sedan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KeremDK

Profesör
2 Şub 2017
204
203
1,185
istanbul
merhaba arkadaşlar başlık biraz geniş yelpaze oldu ama, durum şöyleki. daha önce 2014 corolla kullanmaktaydım. yakıt ve hacim olarak çok memnundum ancak motor olarak pek memnun etmiyordu, bende aracımı satıp araştırmalar doğrultusunda Skoda Fabia 1.2 tsi dsg aldım. her ne kadar motor olarak başarılı olsada, her gün 100km yol yaptığımı "sıkışık trafikde" düşünürsek yakıt olarak üzüyor. yavaş yavaş hacim olarakda üzmeye başladı. servis zaten hiç memnun kalmadığım bir konu. sonuç olarak VW grubundan soğuduğumu varsayarsak. kore grubuna zaten uzakdım. size sormak istediğim bu fiyat bandında önerileriniz nelerdir.
 
  • Beğeni
Tepkiler: hizgis

karyel

Profesör
2 Kas 2016
313
441
1,395
40
Günlük 100 km yapıyorsanız dizel almanız gerekli; o zaman her nekadar kore düşünmüyorum desenizde cerato ve ya elentra derim ama dediğiniz rakama dizel otomatik bulmak zor olur. yakıtı takmıcam ben zaten fabiada veriyorum derseniz mazda3 olabilir ama fabiadan az daha fazla yakacaktır (7.5-8 lt) onun dışında diğer araçların hepsinden her konuda (performans ve biraz da iç hacim hariç) daha iyidir. he bir de belki gazlı civic düşünebilirsiniz.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım