Hayirli ugurlu olsun kardes valla sevindim![]()
o değilde amortisörlere işlem yapılcakmı.bana arkası biraz çökmüş gibi geldi.yani orjinal duruşumu böyle yoksa zaman içersindeki deformasyonumu
o değilde amortisörlere işlem yapılcakmı.bana arkası biraz çökmüş gibi geldi.yani orjinal duruşumu böyle yoksa zaman içersindeki deformasyonumu
O sıkıntı LPG takılmış arabalarda sıklıkla görülüyor. Sürekli arkaya binen lpg tankının ağırlığı + bir miktar yakıt ile bir süre sonra o çökmeyi kaçınılmaz olarak yapıyor.hocam şöyle ki 4 amortisör yaklaşık 1 sene önce sıfır değişti, yalnız arabanın helezonlarda sanırım bi sıkıntı var, bu hafta içi bakılacak, olmadı arkaya takoz eklenecek, durumdan ben de rahatsızım açıkcası. Arabayı aldığımızdan beri dilimdeydi, babam araba toplanması lazım o o kadar önemli değil diyordu, şimdi toplandı araba. sıra diğer eksiklerde![]()
ozaman bir takoz şarthocam şöyle ki 4 amortisör yaklaşık 1 sene önce sıfır değişti, yalnız arabanın helezonlarda sanırım bi sıkıntı var, bu hafta içi bakılacak, olmadı arkaya takoz eklenecek, durumdan ben de rahatsızım açıkcası. Arabayı aldığımızdan beri dilimdeydi, babam araba toplanması lazım o o kadar önemli değil diyordu, şimdi toplandı araba. sıra diğer eksiklerde![]()
O sıkıntı LPG takılmış arabalarda sıklıkla görülüyor. Sürekli arkaya binen lpg tankının ağırlığı + bir miktar yakıt ile bir süre sonra o çökmeyi kaçınılmaz olarak yapıyor.
ozaman bir takoz şartaraba şahlanmışken iyice diriltmek lazım
baygın durmasın.
Off 60lt'lik tankla o duruşa kesin çözüm yok. American Muscle tarzınızla gezeceksiniz artıkonun etkisi zaten % 80 falan abi, 60 litrelik lpg tankı var arkada cinnet geçiriyorum aklıma geldikçe, önceki taunusta 30 ltrelik tank vardı babam gitti izmire kadar 2 defa depo doldurup gitmek istemiyorum diye bu arabada 60 litrelik aldı.
ama öncesinde de vardı, lpg sonrası daha da arttı. takoz şart gibi duruyor bakalım ölçülecek bu hafta
aynen sorma gözüme batıyor![]()
bilemedim haksız sayılmazsın aslında böyle düşününce kulağa hoş geldi dgsfsfOff 60lt'lik tankla o duruşa kesin çözüm yok. American Muscle tarzınızla gezeceksiniz artık![]()
Eski kasalarında 6 silindirli olan versiyonları var(L mi, V mi, tam bilmiyorum) sanırsam onlar ithal almanya'dan gelenler olabilir.Hatta tek kapıların çoğu 6 silindirli oluyorlar.Nasıl 4 silindir onu anlamadım v6 değil miydi bu makinalar
Nasıl 4 silindir onu anlamadım v6 değil miydi bu makinalar
Eski kasalarında 6 silindirli olan versiyonları var(L mi, V mi, tam bilmiyorum) sanırsam onlar ithal almanya'dan gelenler olabilir.Hatta tek kapıların çoğu 6 silindirli oluyorlar.Daha iyi bilenlerimiz aydınlatacaklardır illaki.
![]()
Maksimum Hız; 169 Km(Motoru canlı ise benzin de en az 180 km/h' si var bencem.
Lastikler; 185/70 R13(14-15 jant ve ince yanakla daha iyi yol tutabilir diye düşünüyorum.Tam proje arabası yahu...Son hali güzel olmuş Allah kaza bela vermesin.Renk on numara kondisyon süper ama ben de bu jantları beğenmedim ne yapacağız şimdi, biraz daha retro lazım benim damak zevkime sen bana bakma ağabey.
.
@alfhonso
Bunca yıldır taunus severimaynen öyle almanyadan gelen taunuslarda v6 2.0 var![]()
Maşallah araç tertemiz olmuş. Uzun zamandır takip ediyordum kazasız belasız inşallah.
bu mesajınız ile ilgili bana bildirim gelmedi bilginiz olsun yeni görüyorum saygılar hocam :askjdhjaksdasdyav orası öyle tabi orhan kankim hallederdi de ona yük olmak istemedim, konuya dair @maximaorhan halleder artıkın