Oyle bisey olsa insta dan falan supriz var diye çıtırdatirlar :dBaşlığa bakıp And Amerika'dan Challenger videosu yükledi zannedenler![]()
Vural amca zaten candır yaaVural Ak belki alır [emoji48]
İnsan evladının eli ayağı kesinlikle yetmez hocam bu arabaya.Bunun arkasına önüne aracın boyutlarına ve ağırlığına göre istediğin lastiği tak fark etmez. 1044 nm tork ile viraj içinde gaz dengesini tutturamazsan sen sağ ben selamet.. O kadar yüksek güç, arkadan itiş her araç için kontrol edilmesi,dizginlenmesi zor bir güçtür. Yani bu otomobille hunharca viraj yaparken kafan rahat, elin kolun rahat dalıp çıkamazsın virajlara. 1044 nm tork tır çeker tır..
Vallahi en uygun jant lastik kombinasyonuyla beraber mekanik kilitler, tüm elektronik güvenlik sistemleri hepsinin senkron çalışması lazım ki ancak şoför biraz daha rahat etsin.. Tamam alt yapıları falan hiç benzer değil, ama kıytırık dizellerde bile virajda gazı tutturamayınca kasa deli gibi açılmak istiyor ki bu araç ciddi alışkanlık gerektirir. Ben itiraf edeyim, korkarım bununla virajdaİnsan evladının eli ayağı kesinlikle yetmez hocam bu arabaya.O yüzden elektronik sistemler şart. O müdahalelerle de virajları çok iyi yapabilir diye düşünüyorum.
Kork zaten abi. Korku hayatta kalmaya yardımcı olur.Vallahi en uygun jant lastik kombinasyonuyla beraber mekanik kilitler, tüm elektronik güvenlik sistemleri hepsinin senkron çalışması lazım ki ancak şoför biraz daha rahat etsin.. Tamam alt yapıları falan hiç benzer değil, ama kıytırık dizellerde bile virajda gazı tutturamayınca kasa deli gibi açılmak istiyor ki bu araç ciddi alışkanlık gerektirir. Ben itiraf edeyim, korkarım bununla virajda![]()
Uçak pistinde gazlarız bizde, bomboş orası atsa da sorun değil. Zaten 1044 nm tork ile bir süre sonra kalkışa geçerKork zaten abi. Korku hayatta kalmaya yardımcı olur.En ehlileştirilmiş haliyle bile bilek ister
![]()
Sadece böbrek mi?Bobregimi tekrar satiliga cikardim![]()
Arka diferansiyel orani kisa oldugu icin. Hellcat 300+ rahatca cikiyor yoksaTipik Amerikan propagandası başka bir şey değil
Arkasını komple lastikten de oluştursan şu araç virajda yol tutmaz
Pagani, Bugatti vs.. ile kıyaslanamayacak derecede saçma bir araç.. Hayat 0-100 hızlanmasından ibaret değil. O kasa ile 100-200, 0-300 nasıl hızlanıyor ona bakmak gerek..Piste çıkarsan kendisinden güçsüz çoğu aracın arkasından nal toplar
Tanım : Drag aracı, başka bir halta yaramaz
Sonradan gelen edit : Tam olarak bahsettiğim gibi, rezalet aerodinamik yapı ile aracın maksimum hızı 270 km/h denilmiş hahahaha..Civic Type R verin yüksek hızda el sallayayım bay V8'e
Çok kısa oran da zararli olmazmı?Arka diferansiyel orani kisa oldugu icin. Hellcat 300+ rahatca cikiyor yoksa
şahlanıyor işteÇok kısa oran da zararli olmazmı?