Aaandddd thee deeemooonnn. (challenger içerir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun arkasına önüne aracın boyutlarına ve ağırlığına göre istediğin lastiği tak fark etmez. 1044 nm tork ile viraj içinde gaz dengesini tutturamazsan sen sağ ben selamet.. O kadar yüksek güç, arkadan itiş her araç için kontrol edilmesi,dizginlenmesi zor bir güçtür. Yani bu otomobille hunharca viraj yaparken kafan rahat, elin kolun rahat dalıp çıkamazsın virajlara. 1044 nm tork tır çeker tır..
zaten olayı o bunun düz yolda basıcaksın sıfır kontrol var arabada

Bu arada bu srtlerin garip bir ses yapısı var önden tiz bir ses arkadan bildiğin klasik muscle car denk gelirseniz dikkat etmenizi tavsiye ederim çok zevkli :D

Yok abi yok muscle bana göre değil koca ... adamın arabanın içine sığması için yapılmış hayvan gibi ağır donanımlarla dolu ve sadece düz yolda kendini ispatlayan bir muscle car daha 840 bg'miş tırda da beygir var yatta da bunun kafasına virajda toyota motorlu 2.0 altı Lotus'la verecen sonra baaam ışıkta övgüyü alırken camı lorke lorke açacaksın.:cool::cool:o_OAmerikanların yaptığı en iddialı süper araç Ford GT,Ford GT40 ve Corvette C6ZR1'dir diğerleri hikaye.

Son düzenleme:
zaten olayı o bunun düz yolda basıcaksın sıfır kontrol var arabada

Bu arada bu srtlerin garip bir ses yapısı var önden tiz bir ses arkadan bildiğin klasik muscle car denk gelirseniz dikkat etmenizi tavsiye ederim çok zevkli :D
Kontrolsuz araclari sevmiyorum. Mevzu sadece hp ve tork elde etmekse yukleyerek de onu elde edersin. Onemli olan mumkun olan her yol sartinda onu yola en guvenli sekilde aktarmak. Tabii bu tarz araclarin da zevki baska ama trafige acik bir bolgede virajlarda falan gazlamak tehlikeli gorunuyor. Bakicisina saldiran aslanlar gibi ayni. Ehli gozukur ama ne yapacagi belli olmaz.

Kontrolsuz araclari sevmiyorum. Mevzu sadece hp ve tork elde etmekse yukleyerek de onu elde edersin. Onemli olan mumkun olan her yol sartinda onu yola en guvenli sekilde aktarmak. Tabii bu tarz araclarin da zevki baska ama trafige acik bir bolgede virajlarda falan gazlamak tehlikeli gorunuyor. Bakicisina saldiran aslanlar gibi ayni. Ehli gozukur ama ne yapacagi belli olmaz.

Düşünsene abi Ereğli yollarında :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...