Yok sana Demon memon. Tutar tüp takarsın şimdi delirtirsin biziAnaaa bu arabaya ne gömülmüş burdaBana alsanıza madem bu kadar gömülmüş
![]()
![]()
![]()
![]()

Yok sana Demon memon. Tutar tüp takarsın şimdi delirtirsin biziAnaaa bu arabaya ne gömülmüş burdaBana alsanıza madem bu kadar gömülmüş
![]()
![]()
![]()
![]()
Kalk amerika ya gidahYok beeee![]()
Kalk amerika ya gidah![]()
o sana gelir se deli gibi vergi kitler ler yalnızamarıganın oyunlarına gitmeycemmm
o bana gelsin
o sana gelir se deli gibi vergi kitler ler yalnız![]()
gozunu sevim kalk gidahpara vercem demedim![]()
zaten olayı o bunun düz yolda basıcaksın sıfır kontrol var arabadaBunun arkasına önüne aracın boyutlarına ve ağırlığına göre istediğin lastiği tak fark etmez. 1044 nm tork ile viraj içinde gaz dengesini tutturamazsan sen sağ ben selamet.. O kadar yüksek güç, arkadan itiş her araç için kontrol edilmesi,dizginlenmesi zor bir güçtür. Yani bu otomobille hunharca viraj yaparken kafan rahat, elin kolun rahat dalıp çıkamazsın virajlara. 1044 nm tork tır çeker tır..
Kontrolsuz araclari sevmiyorum. Mevzu sadece hp ve tork elde etmekse yukleyerek de onu elde edersin. Onemli olan mumkun olan her yol sartinda onu yola en guvenli sekilde aktarmak. Tabii bu tarz araclarin da zevki baska ama trafige acik bir bolgede virajlarda falan gazlamak tehlikeli gorunuyor. Bakicisina saldiran aslanlar gibi ayni. Ehli gozukur ama ne yapacagi belli olmaz.zaten olayı o bunun düz yolda basıcaksın sıfır kontrol var arabada
Bu arada bu srtlerin garip bir ses yapısı var önden tiz bir ses arkadan bildiğin klasik muscle car denk gelirseniz dikkat etmenizi tavsiye ederim çok zevkli![]()
Kontrolsuz araclari sevmiyorum. Mevzu sadece hp ve tork elde etmekse yukleyerek de onu elde edersin. Onemli olan mumkun olan her yol sartinda onu yola en guvenli sekilde aktarmak. Tabii bu tarz araclarin da zevki baska ama trafige acik bir bolgede virajlarda falan gazlamak tehlikeli gorunuyor. Bakicisina saldiran aslanlar gibi ayni. Ehli gozukur ama ne yapacagi belli olmaz.
1044 nm tork ile o virajlarda gaza gelir kaza yaparsin zaten. Normal bir surucu bu aracla oralarda gazlayamazDüşünsene abi Ereğli yollarında)
1044 nm tork ile o virajlarda gaza gelir kaza yaparsin zaten. Normal bir surucu bu aracla oralarda gazlayamaz![]()
Ben deli gibi viraj kasabildiğim arabaları seviyorum. Düz yol gazcılığı, roll falan bana göre değil. Bana viraj canavarı lazımAbi bu araba tam senlikkk))
Ben deli gibi viraj kasabildiğim arabaları seviyorum. Düz yol gazcılığı, roll falan bana göre değil. Bana viraj canavarı lazım![]()
Bunun kontrolü zor ya o yüzden M3istitorum yan yan virajı dönebilecek kadar güçlü ve spin atmayacak kadar dengeli ayrıca I6bunla da kasarsın abi yeabi virajdan arkayı sala sala çıkarken bi bakmışsın öteki virajdasın
![]()
1044 nm tork ile bunları yapabiliyor olsam motor sporlarına katılırımbunla da kasarsın abi yeabi virajdan arkayı sala sala çıkarken bi bakmışsın öteki virajdasın
![]()
1044 nm tork ile bunları yapabiliyor olsam motor sporlarına katılırım![]()
Bu ara tekrardan jaguar'a sardım. Beni muscle car paklamazabi al artık çok naz yaptın yaa al da biz de bi araba görek![]()