Mito da Giulietta da sinifinin en iyi arabalarindan olduguna sonuna kadar katiliyorum (surus dinamikleri, ekonomisi, fiyati, donanimi itibariyle). Dediginiz gibi araba isi zevk isidir, her ne kadar bana hitap etmese de 4 arkadasima Giulietta aldirdim (arka tasarimini cok begeniyorum). Sizde takdir edersiniz ki bu iki model piyasaya ayak uydurmak, pazar payini kaybetmemek adina satisa cikmis modellerdir.Bir MiTo kullanicisi olarak dediklerinize saygi duyuyorum sonucta herkesin zevki farkliZevkler ve renkler tartisilmaz tabi ki ama bir marka surekli ayni gorunuste mi arac uretmeli? Ya da alfalar illa yakisikli mi olmali? Alfalari sadece goruntu amacli mi kullaniyorsunuz? 1.6 dizel Mito kullanicisi olarak ayni paralara alacagim hicbir arac bu kadar az yakip bu kadar iyi gidip boyle yol tutamaz diye dusunuyorum. Araclari sadece goruntusune gore bakmamak lazim diye dusunuyorum. Kaldı ki kendi sınıflarında rakip tanımama garantisi vermeme rağmen bmw 5 , mercedes e serilerini virajlarda geçmek gibi güzel bir duyguyu tatmak varken yakışıklı olmadığı için vazgeçiyorsanız aynı paraya Polo lara da bakabilirsiniz.R tampon alıp devam edersiniz alın size yakışıklı araba
Eklemek istediğim son birşey daha var
ben hiçbir grupta ailesiyle yolda kalan birini gidip alıp ağırlayan misafir eden , her alfa görüşünde korna çalan sellektör atan , yanaşıp gruba davet eden bir grup görmedim. Türkiyedeki araba camiasında kaç araba buluşmasına millet eşiyle çocuğuyla gidebiliyor ki bunları da düşünmek lazım diye düşünüyorum. Gerçek Alfisti kafası budur sadece yakışıklı bulduğu modeli alıp binmek değil , o arabacılık oluyor sadece
![]()
Haklısınız sonuna kadar beğenilmeyen araba neden alınsın zatenMito da Giulietta da sinifinin en iyi arabalarindan olduguna sonuna kadar katiliyorum (surus dinamikleri, ekonomisi, fiyati, donanimi itibariyle). Dediginiz gibi araba isi zevk isidir, her ne kadar bana hitap etmese de 4 arkadasima Giulietta aldirdim (arka tasarimini cok begeniyorum). Sizde takdir edersiniz ki bu iki model piyasaya ayak uydurmak, pazar payini kaybetmemek adina satisa cikmis modellerdir.
Ben her Alfanin yakisikli oldunu dusunmuyorum bu arada, fakat karakteristik bir cizgisi vardir, her markanin oldugu gibi. Ayrica kusura bakmayin ama tipini begenmedigim bir arabayi sirf motoru guzel diye almam, kimsenin de alacagini sanmam.
Ben 156 ve 159 u kullandigim donemlerde ikisininde cok zor piyasalari vardi, bilirsiniz. Ama ben zevk alacagim arabaya binerim, daha almadan satisini dusunen zihniyete karsiyim, bu da Alfa ya duyulan ask la oluyor tabi.
Şimdi öncelikle düşüncelerinize tamamen saygı duyuyorum. Benim için araba sorun çıkartmaması gereken ögedir. Sürekli bitmek bilmeyen bi trim sesi,multimedya sıkıntısı çeken arkadaşım var.O bir alfisti olmasına rağmen bıkmaya başlamış durumda. Virajlarda büyük arabaları geçmeniz normal(Gallardo superleggera, virajlı dağ yollarında Clio 2 Thropy yi geçemiyorBir MiTo kullanicisi olarak dediklerinize saygi duyuyorum sonucta herkesin zevki farkliZevkler ve renkler tartisilmaz tabi ki ama bir marka surekli ayni gorunuste mi arac uretmeli? Ya da alfalar illa yakisikli mi olmali? Alfalari sadece goruntu amacli mi kullaniyorsunuz? 1.6 dizel Mito kullanicisi olarak ayni paralara alacagim hicbir arac bu kadar az yakip bu kadar iyi gidip boyle yol tutamaz diye dusunuyorum. Araclari sadece goruntusune gore bakmamak lazim diye dusunuyorum. Kaldı ki kendi sınıflarında rakip tanımama garantisi vermeme rağmen bmw 5 , mercedes e serilerini virajlarda geçmek gibi güzel bir duyguyu tatmak varken yakışıklı olmadığı için vazgeçiyorsanız aynı paraya Polo lara da bakabilirsiniz.R tampon alıp devam edersiniz alın size yakışıklı araba
Eklemek istediğim son birşey daha var
ben hiçbir grupta ailesiyle yolda kalan birini gidip alıp ağırlayan misafir eden , her alfa görüşünde korna çalan sellektör atan , yanaşıp gruba davet eden bir grup görmedim. Türkiyedeki araba camiasında kaç araba buluşmasına millet eşiyle çocuğuyla gidebiliyor ki bunları da düşünmek lazım diye düşünüyorum. Gerçek Alfisti kafası budur sadece yakışıklı bulduğu modeli alıp binmek değil , o arabacılık oluyor sadece
![]()
Postunuzu yeni görüyorum kusura bakmayınŞimdi öncelikle düşüncelerinize tamamen saygı duyuyorum. Benim için araba sorun çıkartmaması gereken ögedir. Sürekli bitmek bilmeyen bi trim sesi,multimedya sıkıntısı çeken arkadaşım var.O bir alfisti olmasına rağmen bıkmaya başlamış durumda. Virajlarda büyük arabaları geçmeniz normal(Gallardo superleggera, virajlı dağ yollarında Clio 2 Thropy yi geçemiyor). Çok güzel ve özel alfa modellerini gördükten sonra bu mito ve giuletta ikilisi benim gözümde alfaya kara leke gibi birşey. Yani doblo ile ortak parçaları görmek dokunmak(en azından bence) sinir bozucu. Ama bütün bu sıkıntılarına rağmen seven insanlar var. Ama en başta dediğim gibi benim için önemli olan şey sorunsuzluk.
Fiestalar?Postunuzu yeni görüyorum kusura bakmayınPeki sizce model yılını düşürmeden , yol tutuş sabit kalarak, performans sabit kalarak , yakıtı arttırmadan bu paralara alınabilecek başka 1 araç daha söyler misiniz? 40.000 tllik bir 1.6 dizel MiTo yu baz alalım
Burada da sürekli yazıyordum 2011 model 1.4 tdci fiesta satıp 1.2 tdı polo almıştım. Polodan sonra da MiTo ya geçtim. Yanlış anlamayın dediğimi ama performans ve yol tutuş sabit kalarak dedim ben ama 1.4 dizel 70 hp fiestanın performansıyla 1.6 dizel 120 hp lik MiTo nun performansı kıyaslanamayacak durumda farklı, yol tutuşu da öyle... Yakıta bakarsak da aynı şekil aynı yollarda kullanımımla fiesta 5.5 litre , mito 6.1litre yakıyorduFiestalar?