ACİL!!Araba kiralama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anl_akl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anl_akl

Panpa
1,247
Arkadaşlar bir iki günlüğüne araba kiralamamız gerek.Bilindik firmaların fiyatları çok yüksek.Ankara'da güvenilir bildiğiniz bir firma mevcut mu?Şimdiden teşekkürler.Araba fark etmez yeter ki ayağımızı yerden kessin.

K.esat ta araba kiralamacılar mevcut bir de aydınlıkevlerde protokol yolu üzerinde var

Kiralarken sigortasından kaçınma, büyük firmalarda internet üzerinden uyguna geliyor aslında.
Kiralamacıların çoğu mafya gibi yamyam, arkadan biri tıklatır Allah korusun uğraşırsın.

Videoyu bulamadım ama zamanında @And abilerin de kiralama konusunda sorun yaşadığını unutmamak gerek. Bence pahalı olmasına rağmen büyük şirketlerden araç kiralamak daha makul. Hem büyük (bilindik) şirket hemde tanıdık olursa tadından yenmez :D

Videoyu bulamadım ama zamanında @And abilerin de kiralama konusunda sorun yaşadığını unutmamak gerek. Bence pahalı olmasına rağmen büyük şirketlerden araç kiralamak daha makul. Hem büyük (bilindik) şirket hemde tanıdık olursa tadından yenmez :D

Sorun yaşadıkları araba i30'du diye hatırlıyorum. Auris vs. i30 çekmişlerdi, youtube kanalından silmiş olabilirler emin değilim ama dailymotion'da duruyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...