Adana-Mersin Otopark.com takipçileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Goktug
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Goktug

Profesör
Destekçi
512
25
Adana-Mersin çevresinde olan takipçi dostlar bir buluşma, bir WhatsApp grubu, keyifli bir haftasonu gezmesi yapabiliriz.

Vestel_5000_2gb cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@FurkanKarka bir tane daha meganè'cı var aramızda heralde :)
Sevdiğim renklerden biridir..
Aracınızı da garaj bölümüne bekleriz..

Gittikçe Fransız güzelinin sayısı artıyor dostum. :)

Kendime de yakıştıramadığım bir biçimde bir süredir yatıyor. Şuan biraz kötü durumda kendisi. Bakımlarından sonra daha güzel bir halde düşünüyorum. :)

Merhaba, bakımlarından sonra değeri bilinecek bir araç kendisi. Ben de uzun süredir kullanıyorum, revizyon süreci yaşadık hatta beraber. Yaklaşık olarak 4 yıldır bizimle, tadına hala doyamadım. Kaza yaptık, hala daha ayaktayız. :)

Buluşalım o zaman havanın güzel olduğu bir gün :)

Gittikçe Fransız güzelinin sayısı artıyor dostum. :)

Merhaba, bakımlarından sonra değeri bilinecek bir araç kendisi. Ben de uzun süredir kullanıyorum, revizyon süreci yaşadık hatta beraber. Yaklaşık olarak 4 yıldır bizimle, tadına hala doyamadım. Kaza yaptık, hala daha ayaktayız. :)

Ben de 3 yıldır kullanıyorum. Çocukluk hayalimdi bu araba ve ilk arabam olarak en sevdiğim rengini aldım. Her ne kadar kendisine hayran kalmış olsam da eski sahiplerinin kulağını çınlatmadığım gün yok diyebilirim. Bir de ilk başlarda yanlış usta seçimi bana pahalıya patlamıştı. Bununla birlikte hevesim de epey kırılmıştı. Tekrar aramızın ısınması ise tam performansında kullanmamla birlikte oldu :)

Ben ederim etmesine de bi whatsaap grubu açalım bana numaralarınızı mesaj atabilirseniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...