Nabıyonuz beyler şampiyonlar liginin yayın hakları kaç milyon dolara veriliyor haberiniz var mı? Öyle bedavaya sızdırılır mı be
Kan akar.

Nabıyonuz beyler şampiyonlar liginin yayın hakları kaç milyon dolara veriliyor haberiniz var mı? Öyle bedavaya sızdırılır mı beKan akar.
Simdi bi düşündüm de bunun doğru olma olasılığı var gibiolm en pis sensin lan bi de temizim yazmışasdfadsf
Simdi bi düşündüm de bunun doğru olma olasılığı var gibi
Hele hele şuna bakbence forum ahalisi senin piss yanını bilmesinnn hep güzel tanısınlar orhan :s
Ne sandın ya.....küfür iması mı bu @CenkGs @berkertekin
Şimdiye kadar ban yemediğime göre çok iyi panpa
Şaka bir yana, sendem sonra hiç trol saldırısı görmedim. Bu bence yeterli bir parametre.
Geldikten sonra Troll baskını ve forum kavgası olmadığına göre işini ne kadar iyi yaptığını söylememize gerek yok sanırım abiArkadaşlar bir şey rica edeceğim.
Görevi nası icra ettiğime dair dürüstçe cevaplarınızı yazabilir misiniz acaba?
Olumlu olumsuz her yorumu bekliyorum. Burdan yazmak istemeyenler özelden de yazabilirler.
Teşekkürler şimdiden![]()
Maşallah'ın var ümstad raad ol coksel yapıyon.
Keşmekeş , kavga , troll yok teşekkürler başgan![]()
Sıkıntı yok yonetici bey kardesim gayet iyi gidiyorsun. Boyle giderse forumun fahri baskanligi icin seni aday gosterecegim![]()
Bu sembolik haci gonullerin baskani bir nevi yoksa dedigin baskanliga karsiyizaz önce de bahsettiğim gibi, trolll konusu @Berkin 'de bitiyor. Teşekkürler
sdfgsdfgdsf başkanlık sistemine karşıyız aslında ama asdfasdf eyvallah hacıabi sağolasın))
Bu sembolik haci gonullerin baskani bir nevi yoksa dedigin baskanliga karsiyiz![]()
Ne desem bilemedim zabıta bey..Arkadaşlar bir şey rica edeceğim.
Görevi nası icra ettiğime dair dürüstçe cevaplarınızı yazabilir misiniz acaba?
Olumlu olumsuz her yorumu bekliyorum. Burdan yazmak istemeyenler özelden de yazabilirler.
Teşekkürler şimdiden![]()