3500 mü. Benide tasarım bölümüne alın begenmezseniz para iade![]()
ciddiye alınmamıştır diye umuyorum

3500 mü. Benide tasarım bölümüne alın begenmezseniz para iade![]()
Keske 3500 olsa işin arkasında her attığı ban ve her yazdığı uyari puanı için prim alıyormuş kuşlar söyledi3500 mü. Benide tasarım bölümüne alın begenmezseniz para iade![]()
aziz nesin ya en sevdiğim"Bana ban atmayan admin bin yıl yaşasın." diyerek yaşattığınız adminlerin, bir sonraki hedefleri siz olursunuz.
-Aziz Nesin
Keske 3500 olsa işin arkasında her attığı ban ve her yazdığı uyari puanı için prim alıyormuş kuşlar söyledi
Hadi hadi yeme bizi sen 3500 alıyosan berkin rahat bi 8000 alır tecrübe ve yetkisi fazla malum. Adam boşuna m4 hayalleri kurmuyor vallaaziz nesin ya en sevdiğim
senin 35bin dolar maaşı unutturamazsın
Merhaba,Otopark.com'da nasıl admin olunur?
Yok yok şakaciddiye alınmamıştır diye umuyorum![]()
Bakın bu adam tehlikeli, kül yutmazşırıngada hava boşluğu var
....
teşekkürler hocam sağ olunYok yok şakaTekrardan Hayırlı uğurlu olsun. Bu işide hakkıyla yapacağınıza Eminim
![]()
Bakın bu adam tehlikeli, kül yutmaz![]()
Ben hiç tanımadan etmeden forumdaki genel mizacınıza bakarak başlığı gördüğümde sabah sabah gülümsüyorsam otopark bu işi biliyor derim arkadaş. Konudaki genel espri tarzı üstüne ben de sizinle aynı düşünmediğim bir yorumunuzu alıntılayarak alttaki videoyu paylaşıp, sonrasında ''aa pardon yetkili kişiymiş hakkaten'' yazmak isterdim ama yapmış kadar oldum galiba.
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun Hakan KARDEŞ nice ban atmalara inşallah