Ah bu valeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değil Valeye Tamircilere Ustalara Bile Vermek İstemiyorum Mümkünse Vermiyorum Zaten , Geçmiş Olsun Araç Kamerası Şart Oldu Artık Tabi Kaliteli Düzgün Piyasada Bulunmuyor Bu Kameralar...

O adama bide 10 tl bahsis verdim. Lokanta sahipleri donus yapti. Gerekeni yapacaklarmiş.
Mekan meşhur Etiler kolcu.... Artik anlayan anladi orayi
Hocam geçmiş olsun daha önce gitmişliğimiz var mecburen valeye verdik bizde ama kapının önüne çektiler gözümüzün önünde, yaptıkları gerçekten ayıp ama o kadar göz önünde bir yerin mutlaka hatalarını telafi etmesi gerekir diye düşünüyorum. Yeri merak eden varsa nisbetiye caddesi üzerinde etiler otelcilik ve turizm meslek lisesi önünde.

Aracım 1 litre ecoboost focus 4 ay önce vale aracımın motorunu yedi talebimizle otopark kamera kayıtlari ve yoldaki dükyanlarin güvenlik kamerası kayıtlarını aldık isletmenin sahibiyle otorup izledik arac yol boyu kesiciyle gidiyor yaklasık 1 km otopark ici mucurlu iceri girip el freniyle dönmeye calisiyor dönemiyor ileri geri badanaj cekerek götüruyor stop edip aractan iniyor yemek bitip araci geri istedigimde araci calistiramiyorlar servise cektirdik radyator hortumunun motora girdigi yer darbeye maruz kalmıs ve kirilmis motor isindigi icin kitlenmis is yeri sahibi sucu kabul edip motoru cebinden yaptirdi sandik motor geldi durum bu kadar vahim işte

Başıma bu gelseydi, hırsımdan ağlardım.

İlk arabamı bir kaç kez valeye vermiştim ama valenin aranayı nasıl getirdiğini gözlerimle şahit olduktan sonra şu an ki arabam olan civic'i 1 kez bile valeye vermedim. Hele ki bu ecoboost hikayesinden sonra sitten sene valeye araba falan vermem.

Varya bu valeler 1 bazı yerleri mesken edinmiş değnekçiler 2 i*neler
Edit:videoyu izleyince kudurdum gidip bayıltana kadar dövmek lazım o çocuğu

Son düzenleme:
Beyler..
Bu valeler şoyle seylerde yapiyormuş. Arabayi alip isparka park ediyorlarmiş. Sonra odeme yapmiyorlarmiş. Arabanizin plakasina borc yaziliyor. Sonra onlarca lira plakanizdan cikiyormuş. Esimin arkadasinin 200 tl borcu cikmiş. Simdi borcu oldugundan isparklara park edemiyor kadincagiz.

Aracını valeye veriyorum zannedip çaldıran da var. Bir sene kadar önce Maltepe'de vale gibi kenarda bekleyip aracın birini çalmıştı dengesizin biri. Buna da dikkat etmek lazım.

Aracım 1 litre ecoboost focus 4 ay önce vale aracımın motorunu yedi talebimizle otopark kamera kayıtlari ve yoldaki dükyanlarin güvenlik kamerası kayıtlarını aldık isletmenin sahibiyle otorup izledik arac yol boyu kesiciyle gidiyor yaklasık 1 km otopark ici mucurlu iceri girip el freniyle dönmeye calisiyor dönemiyor ileri geri badanaj cekerek götüruyor stop edip aractan iniyor yemek bitip araci geri istedigimde araci calistiramiyorlar servise cektirdik radyator hortumunun motora girdigi yer darbeye maruz kalmıs ve kirilmis motor isindigi icin kitlenmis is yeri sahibi sucu kabul edip motoru cebinden yaptirdi sandik motor geldi durum bu kadar vahim işte
Önce kabul edilmedi araç zaten bozuktu aldığımızda motor arıza yanıyordu gibi bahaneler uydurdular sonradan kamera kayıtlarıyla ispatladık ve verirkende genç bir arkadaştı o yüzden araç 1 litre motoru zorlama dikatli kullan dedim dedigim halde zorlaması düsundürücü inanın bana sorun masraf olmasi degil arkadaşlar başkasının malına zarar vermekte bende araç kiralıyorum kendi arabammıs gibi sürüyorum yazık günah

Çok geçmiş olsun hocam gerçekten üzülerek okudum. Fikrimi de sorarsanız, sadece tamir masraflarıyla yetinmeyin. Mekan sahibiyle anlaşamazsanız dava açın, aracın değer kaybı ve manevi tazminat talebinde bulunun mutlaka. Kaybetmeniz imkansız.
İtiraz edemediler kayitlar var diye uzatmak istemedim tüm masraflarıyla beraber yeni sandik motor getirdiler takildi üstünde zaman gecti motorla 8bin km yaptim sorunda yok :)

Kaç km gitmiş kesicide de motor bitmiş yeni arabanın motoru bu kadar kolay nasıl bitiyor?
Radyatör hortumunun motora baglandıgi bir cıkinti varmis hortum o cikintiya bagliymis darbe sonucu orada catlak olusuyor motor sikistirinca kitliyor kendini vale cocuk otopark girisi yuksek kaldirim oraya hizli girince vurdum altini diye itirafta bulundu

Bir kez Maltepe sahilyolunda bir mekanda şirketin iftar yemeği çıkışında, arabamla yola çıkmak için trafiği beklerken valenin teki iş arkadaşımın arabasıyla az kalsın bana yandan vuruyordu. Cee'd'lerin frenlerinin gayet iyi olduğunu gözümle görmüş oldum.

Bir kez de Maltepe Aydınevler E-5 yanyolunda valelerin neden olduğu bir kazaya karıştım. Muhasebe müdürlerine görüşün kapalı olduğu bir anda, dolu yola bakmadan çık demişler, adam önüme çıktı. Yol kenarını da park ettikleri araçlarla sıkıştırdıkları için kaçamadım da. Direksiyonu kırsam arabama estoril mavisi bulaşacaktı, ben de önüme çıkan aynı renk Symbol'e arka çaprazdan vurdum. Karşı tarafla anlaşamasam tüm valeler suçlu duruma düşecekti. Arabamın kapısını onlar açtı zaten, kenardaki lüks arabaları kurtardığım için omuzlarda taşıyacaklardı beni.

Uzun zamandır valelere arabamı vermiyorum. Araba küçük, alakasız küçücük deliklere sıkıştırıyorum gerekirse. Ama valelerle aramda sıkıntı yaşanabiliyor.
Beyler..
Bu valeler şoyle seylerde yapiyormuş. Arabayi alip isparka park ediyorlarmiş. Sonra odeme yapmiyorlarmiş. Arabanizin plakasina borc yaziliyor. Sonra onlarca lira plakanizdan cikiyormuş. Esimin arkadasinin 200 tl borcu cikmiş. Simdi borcu oldugundan isparklara park edemiyor kadincagiz.
Aracını valeye veriyorum zannedip çaldıran da var. Bir sene kadar önce Maltepe'de vale gibi kenarda bekleyip aracın birini çalmıştı dengesizin biri. Buna da dikkat etmek lazım.
Bu iki bombayı da okuduktan sonra hayatta kıyamam benim Süleyman'a.

Bir kez Maltepe sahilyolunda bir mekanda şirketin iftar yemeği çıkışında, arabamla yola çıkmak için trafiği beklerken valenin teki iş arkadaşımın arabasıyla az kalsın bana yandan vuruyordu. Cee'd'lerin frenlerinin gayet iyi olduğunu gözümle görmüş oldum.

Bir kez de Maltepe Aydınevler E-5 yanyolunda valelerin neden olduğu bir kazaya karıştım. Muhasebe müdürlerine görüşün kapalı olduğu bir anda, dolu yola bakmadan çık demişler, adam önüme çıktı. Yol kenarını da park ettikleri araçlarla sıkıştırdıkları için kaçamadım da. Direksiyonu kırsam arabama estoril mavisi bulaşacaktı, ben de önüme çıkan aynı renk Symbol'e arka çaprazdan vurdum. Karşı tarafla anlaşamasam tüm valeler suçlu duruma düşecekti. Arabamın kapısını onlar açtı zaten, kenardaki lüks arabaları kurtardığım için omuzlarda taşıyacaklardı beni.

Uzun zamandır valelere arabamı vermiyorum. Araba küçük, alakasız küçücük deliklere sıkıştırıyorum gerekirse. Ama valelerle aramda sıkıntı yaşanabiliyor.

Bu iki bombayı da okuduktan sonra hayatta kıyamam benim Süleyman'a.
Ayni yerlerde calusiyoz galiba..

bizim ulusta geceleri gidip araçları park edip takıldığımız bi kaç yer var 2 arkadaş otururuz sigara bira çekirdek falan taklırız , valeler hep bizim olduğumuz yere arabaları getiriyolar park ediyolar ve o kadar kötü kullanıyolarki , bide mekana uzak bi yer olduğu için iki kişi çıkıyolar 2 araba ile teslim ettikten sonra 1 araba dönüyolar giderken hep roll yapıyolar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...