Varta Silver Dynamic 63 Ah 12 V, 2 aylık, yeter gibi herhalde.
Faturası ve garantisi elimde de torpido da bakmaya üşeniyorum.
1 ay AVM otoparkının en alt katına park edip bırakmak mı daha mantıklı evime yakın otopark olarak kullanılan boş araziye koyup üstünü örtmek mi?
sonrasında teyp kodu gibi sorunlarınız olmayacaksa söküp bırakmanız daha iyi olur, ya da rica edebileceğiniz biri varsa haftada bi 10-15 dakika çalıştırsa arabayı hiçbir sorununuz kalmazGolf 5 araba, akünün başını söküp mü bırakmam daha uygun olur olduğu gibi bırakmak mı?
Bizde tam tersiArabasına göre değişir. Misal bendeki bilgilere göre Ford'lar ve Egea'lar, yattıkları yerde yoğun akü tüketimi olan araçlar. Bunlar yattıkları yerde akü boşaltabilir. Ama sonradan multimedya için kesilip biçilmemiş orijinal bir Toyota veya Honda'ya bir şey olmadığını biliyorum. Diğer araçlar hakkında bilgim yok.
bizim transit soğukta 5 gün, sıcakta 10 gün en fazla... Honda'da park halinde çalışan kameralar da var, ona rağmen bisiklet aküsüyle sıkıntı çıkarmadan gidiyor. Gerçi aldığımdan beri 3 günden fazla yatmadı ama...Bizde tam tersi
Transit birkaç ay çalıştırılmasa dahi sorun olmuyor. Honda’da bir tane dahi sonradan takılmış şey yok, sıfır km aküyü 3 hafta sonunda bitirir. Bir yerde kaçak tüketim var ama bulamadık.
Kitapçığı ve orijinal teybi duruyor içerisinde bayiinin yazdığı radyo kodu vardı okuduğumda. Valla aracıma kimseyi bindirmiyorum akü zarar görmediği sürece bitmesi umurumda değil takviye yapıp çalıştırırım 1 ay sonra.sonrasında teyp kodu gibi sorunlarınız olmayacaksa söküp bırakmanız daha iyi olur, ya da rica edebileceğiniz biri varsa haftada bi 10-15 dakika çalıştırsa arabayı hiçbir sorununuz kalmaz
Kutup başını sökün düzgün bir yere koyun hatta mümkünse bant ile bantlayın temas etmesin bir yere isterseniz 10 ay yatırınKitapçığı ve orijinal teybi duruyor içerisinde bayiinin yazdığı radyo kodu vardı okuduğumda. Valla aracıma kimseyi bindirmiyorum akü zarar görmediği sürece bitmesi umurumda değil takviye yapıp çalıştırırım 1 ay sonra.