Alex745Alejandro/Ali Can 3. vefat yıldönümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M.Shadows
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M.Shadows

Kaan
Panpa
Destekçi
2,488
25
Marka
Hyundai
Bugün maalesef ki Ali Can abinin 3. vefat yıldönümü,kendisini 03.11.2017 tarihinde kaybetmiştik.Kelimeleri toparlamak gerçekten çok zor,arkasından tek bir kişinin dahi kötü anmadığı,nevi şahsına münhasır bir kişilik.Öyle ki bu yüzden aramızdan gittiği vakit çoğu kişi ben dahil günlerce kahretti,sanki aileden biri gitmişcesine üzüldük.Otopark ailesi olarak çoğu kişinin tanıdığı ve izlediği "İYİ" bir insandı.Ruhu şâd,mekanı cennet olsun.Dualarınızı esirgemeyin..

Ali Can abinin şahsi kanalı

Bu da tarafımdan bonus,isminin geldiği şarkı;

Son düzenleme:
Ali Abimizin Bir sözü vardı hiç unutmam bu videoda var "Bugün Son gün gibi yaşarım, yarın öleceğim ben. Ne iyilik yapıyorsan o kalıyor yanına; ne saatin kalıyor, ne ayakkabın kalıyor, Sana bir iyilik yaptım mı işte o kalıyor bana 'Allah razı olsun Ali Abi' diyor o kalıyor ya işte götüreceğimizin hepsi bu. Arkandan iyi konuşulacak benim istediğim buydu onun için yaşıyorum..." Hakikaten Ali abimiz Anadolu çocuğu, insan sevgisi büyük, ölümlü dünyanın farkında olup kendisinin de dediği gibi ''yarınım yokmuş gibi'' yaşayan, burnu yüksekte olmayan nadir insanlardandı.. Ali Abi'yi sevdiren şey ne BMW, ne tırdı , o samimiyeti, candanlığı ,temiz kalbi sevdirdi kendisini... Arkasından yüzbinlerce insan Allah Razı Olsun dedi... Ali Abi'yi hiç unutmayacağım, her 7 gördüğümde o gelecek aklıma, panamera tokatlayışı gelecek aklıma :/... Allah Rahmet Eylesin, Mekanı Cennet olsun inşallah.