HABER Alex745alejandro/Ali Can'ı kaybettik..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alcantara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
1,052
28
Marka
Renault
alex745alejandro adlı Youtube kanalı ile tanıdığımız Ali Can’ın, bugün öğle saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucunda maalesef hayatını kaybettiğini öğrenmiş bulunuyoruz. OTOPARK.COM olarak kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Cenaze bilgileri ile ilgili güncelleme;

Ali Can’ın cenaze namazı, yarın öğle namazına müteakiben In der Schildwacht Str 15 / 65933 Frankfurt am Main (Grisheim) adresindeki Frankfurt Türk Federasyonu camisinde kılınacak. Cenaze Salı günü öğle namazına müteakip Ürgüp’ün İbrahimpaşa köyünde toprağa verilecek.

Ali Can’ın anısına: İstanbul buluşması videosu

Read the whole post here.

Son düzenleme:
Eğlenceli hayat dolu bir olduğunu hep hissettirdi.... çok üzüldüm ya, Allah rahmet eylesin....

Allah gani gani rahmet eylesin. Kalbi güzel insandı. Toprağı bol olsun. Allah ailesine sabır versin.

Allah'ım kimi sevdiysek gidiyor Allah'ım rahmet eylesin çok iyi bir insandı.

DÖŞE BAH DÖŞE
KOPUH UÇURTMA ARTIK ÖKSÜZ :(

Huzur içinde yat abilerin en güzeli, içim yanıyor ama elden bir şey gelmiyor... Birer birer eksiliyor güzel insanlar önce Barkın Bayoğlu şimdi de Ali Can abimiz :'( Tüm sevdiklerine baş sağlığı diliyorum.

Canlı canlı görmediğim halde bu kadar üzüldüğüm tek insan olacak Alican abim. Sınava çalışırken gelen canlı yayın bildirimini açtım Serdar Bey'in, ağlıyordu ilk ailesi ile ilgili birine birşey oldu sandım Alican abinizi kaybettik dedi ne yalan söyleyeyim bi dondum gözlerim doldu. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun seveni var sevmeyeni var ama saf ve içten bir insandı çok yardımsever biriydi. Gerek Afrika'da vesile olduğu su kuyusu olsun gerek diğer icraatları kendi çapında bir şeyler çabalardı rahmetli.

Allah yakınlarına sabırlar versin, etrafına bu kadar neşe saçan iyimser bir insanı kaybetmek çok çok zor.

Son düzenleme:
Ölüm haberinin ardından saatlerce site kendine gelmedi, şimdi zar zor toparladım. Bizimle bütünleşen mükemmel bir takipçi kitlesi vardı, seveni çoktu...

Yüz yüze tanışmamız nasip olmadı, Allah rahmet eylesin..

Son İstanbul buluşmasına gidecektim, zaman olmadı maalesef. Seneye gelirse o zaman görürüm dedim ama işte ecel bulunca zaman tanımıyor. Allah rahmet eylesin :(