Rakipleri karşısında ayda birkaç tane satarlarsa öpüp başlarına koysunlar.bu fiyatlara kimse gidip alfa almaz. Satarken edilen zararın haddi hesabı olmaz.
yine yokları oynayacaklar demek ki Türkiye'de. Ayda birkaç tane satarlarsa iyi şu rakamlarla.
2.0 motorda %90 ötv%145 vergi ödediğinizi unutmayın dostlar...
Maalesef ilk sürüşde söylenen fiyatlardan 30-40 fazlası var. Super ile Veloce arasında sadece güç farkı mı var yoksa donanım da var mı ? Arada baya da fiyat farkı var.
Allaaah Liiiinçç !!!Fiyatı falan geçtim ben arabanın tipine takıldım. Bedava verseler satıp başka bişey alırım açıkçası
![]()
Yazmadan önce baktım sağda solda linç butonu var mı diyeAllaaah Liiiinçç !!!![]()
Malesef öyle. En büyük hataları bence iki far arasını bir çizgiyle birleştirmemeleri. Bir de şaşı beş bakan far merceği. Facelift şarthocam önü harbiden çirkin ya. ne 159 ne 156.
Böbreğe talibim hocam. Fakat o kadar nakitim yok 2,2 210hp RWD Veloce Dizet AT Alfaromeo GIULIA aracım var takas düşünürsen ulaş.İlk Sahibinden Temiz 0 Gibi Kokusu Üstüne Böbrek.
Kazası ,Belası ,Kaydı Yoktur , En Yakın Sosyal Güvenlik Kurumundan Yada En Yakın Sağlık Kuruluşundan Teyit Edilebilir.
Pazarlık Sünnettir. Pazarlık , Böbrek Başında Yapılır.
Yorulmamıştır Bakımları Yerinde Ve Tamdır. Bilgi İçin ; Uzm. Dr. C**** R******
Alıcının Masraflarını Ben Karşılıyorum Gelin Gör Zaten Alacaksınız.
Fiyatım 700.000TL 'dir , Takas Düşünmüyorum.
Garantisi Devam Ediyor.
İlgilenenler Mesaj Atarsa Dönüş Yaparım. Teşekkürler.
hem veloce hem 2.2 210hp hemde rwdBöbreğe talibim hocam. Fakat o kadar nakitim yok 2,2 210hp RWD Veloce Dizet AT Alfaromeo GIULIA aracım var takas düşünürsen ulaş.