Alfa GIULIA Fiyatları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metinm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu fiyatlara kimse gidip alfa almaz. Satarken edilen zararın haddi hesabı olmaz.

yine yokları oynayacaklar demek ki Türkiye'de. Ayda birkaç tane satarlarsa iyi şu rakamlarla.

2.0 motor kafadan 30k bence pahalı. Biz alfa yı biliyoruz seviyoruz ama normal tüketici nerden bilsin alfayi cezbedici bir fiyatı yok bence Guilia nin. Sadece qv modeli benim beklentimin altında geldi. Diğer modeller aşırı pahalı. Quilia yi ancak bayilerde ve rüyamızda görürüz.

Ulkemiz acisindan degerlendirirsek dizel motorun fazladan 200 cc'lik hacmi tam bir hayalkirikligi. 2.0 280'lik awd modeliyse aracini garajda saklayan, sık kullanmayan ve farkli olmak isteyen az sayida insanin belki tercihi olur ama rakamsal bazda bakildiginda az satmasi cok yuksek ihtimal. 510 hp'lik versiyonun hepsinden fazla satmasi olasi. Zengin, tutkun ve farkli olmak isteyenlerin tercih etmek isteyecegi bir model olabilir. Ama diger motor secenekleri icin ayni seyi soylemek maalesef ki zor.

Son düzenleme:
Maalesef ilk sürüşde söylenen fiyatlardan 30-40 fazlası var. Super ile Veloce arasında sadece güç farkı mı var yoksa donanım da var mı ? Arada baya da fiyat farkı var.

Fiyatı falan geçtim ben arabanın tipine takıldım. Bedava verseler satıp başka bişey alırım açıkçası :)

alfa-romeo-giulia-wallpaper-hd-45273.jpg

Son düzenleme:
Maalesef ilk sürüşde söylenen fiyatlardan 30-40 fazlası var. Super ile Veloce arasında sadece güç farkı mı var yoksa donanım da var mı ? Arada baya da fiyat farkı var.

Fiyat olarak var yurtdışında super donanımın altı da var herhalde arabada baya donanım var ki fiyat böyle artmış diye düşünüyorum.

İlk Sahibinden Temiz 0 Gibi Kokusu Üstüne Böbrek.
Kazası ,Belası ,Kaydı Yoktur , En Yakın Sosyal Güvenlik Kurumundan Yada En Yakın Sağlık Kuruluşundan Teyit Edilebilir.
Pazarlık Sünnettir. Pazarlık , Böbrek Başında Yapılır.
Yorulmamıştır Bakımları Yerinde Ve Tamdır. Bilgi İçin ; Uzm. Dr. C**** R******
Alıcının Masraflarını Ben Karşılıyorum Gelin Gör Zaten Alacaksınız.
Fiyatım 700.000TL 'dir , Takas Düşünmüyorum.
Garantisi Devam Ediyor.
İlgilenenler Mesaj Atarsa Dönüş Yaparım. Teşekkürler.
Böbreğe talibim hocam. Fakat o kadar nakitim yok 2,2 210hp RWD Veloce Dizet AT Alfaromeo GIULIA aracım var takas düşünürsen ulaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...