Öhöm yani şöyle bir şey çıktı bende merak ediyordum arabam nasıl böyle diye TÜV onay belgeleri vs. buda kalsın burada
Ben her gün inip çalıştırıyorum Müzik dinleyip geri eve çıkıyorumAkünün bitmemesi için kaç günde bir 10/15 dk çalıştırmalıyım hesabı yapıyorum Tütütü maşallah bu arada nazar değmesin ikisine de .
Akünün bitmemesi için kaç günde bir 10/15 dk çalıştırmalıyım hesabı yapıyorum Tütütü maşallah bu arada nazar değmesin ikisine de .
17 selespeedler sanat eseri
Ben her gün inip çalıştırıyorum Müzik dinleyip geri eve çıkıyorum
O suya termostat kireç kaplamadıysa iyi kurtarmış bence.Hararet yükselmesinin ilk adımı olan fan kısmını çözdükten sonra benim akıl sağlığımı kaybetmeme neden olacak bir soruna daha yönelmek istedim , araç 90 dereceye ulaştığında durmayıp devam ediyordu , gayet normaldi fakat hortumlardan birisi dokunulmayacak derecede sıcakken diğerine dokunabiliyorduk bunu klima bakımı yaparken çok teşekkürler ettiğim ustamızla fark ettim , sorunun termostat olduğunu ya tembel çalıştığını yada saldığını söyledi buda aklıma takıldı ve bugün termostat değiştirdim , iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum BEHR marka çıktı üzerinden. Bu konuyu bir tık aşıp tüm otopark forum aileme tavsiyem araçlarınızda yaz kış demeden iyi bir antifriz bulundurun sebebi ise şöyle bırakıyorum ;
1. Fotoğraf motor bloğunun su yeri
2. Fotoğraf üzerinden söktüğümüz termostat
Düz hesaptan 600 TL tuttu , daha önceden aldığım 1 litre konsantre OAT antifrizi döküp 1100ML saf su ekledim , onlarında maliyeti 50-60 TL diyebiliriz.
Totalde bugün 650 +10 civarında bir para yedi bizimkisi...
Ekli dosyayı görüntüle 36396
Ekli dosyayı görüntüle 36397
Ne ? Suda ne gördünüz kiO suya termostat kireç kaplamadıysa iyi kurtarmış bence.
Musluk suyudur diye tahmin etmiştim, o yüzden öyle dedim. Yoksa buradan bakmayla anlaşılacak bir durum değil tabii kiNe ? Suda ne gördünüz ki
Blokta gözünüze çarpan sıvı OAT antifriz bloğun içindeki yerlerin temizliğine ve termostatın kaç bindir orada bilmiyorum ama temizliğine bakarsanız antifrizin önemini bir tık olsun anlatmış olurum diye düşünmüştür aslındaMusluk suyu diye tahmin etmiştim, o yüzden öyle dedim. Yoksa buradan bakmayla anlaşılacak bir durum değil tabii ki
Neden bilmiyorum içinde normal su vardı diye okumuşum, dalgınlıktan öyle oldu sanırım, yatma saatim gelmiş herhaldeBlokta gözünüze çarpan su OAT antifriz bloğun içindeki yerlerin temizliğine ve termostatın kaç bindir orada bilmiyorum ama temizliğine bakarsanız antifrizin önemini bir tık olsun anlatmış olurum diye düşünmüştür aslında
Canınız sağ olsun İyi geceler dilerim.Neden bilmiyorum içinde normal su vardı diye okumuşum, dalgınlıktan öyle oldu sanırım, yatma saatim gelmiş herhalde
Bakım parçalarımızı hazırladık , umarım hatamız olmamıştır alırken , herkese nice keyifli kilometreler dilerim
Ekli dosyayı görüntüle 36191
Bende de ses var önlerden geliyor , sordum geçer biraz alışsın dedi bir şey demedim hadi bakalım görüşürüz o zaman dedim , şimdi düşünüyorum gitsem ne diyecekler yine diye bilemiyorum. Fiyat konusuna hiç giresim yok canım çok sıkkın...Nasıl bir fiyattır onlar öyle, ben arkaya bosch taktırdım.
İnanılmaz ses yapıyor çok pişmanım.
Mga ve boschla fren mesafesinin uzuyafapını düşünüyorum.
Mga garantiden değiştirebiliyor balata.Bende de ses var önlerden geliyor , sordum geçer biraz alışsın dedi bir şey demedim hadi bakalım görüşürüz o zaman dedim , şimdi düşünüyorum gitsem ne diyecekler yine diye bilemiyorum. Fiyat konusuna hiç giresim yok canım çok sıkkın...