Muadili olan bir araç olduğunu sanmıyorum. Güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin
Muadili olan bir araç olduğunu sanmıyorum. Güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin
Vay vay vay çantaya bakMaşallah kazasız belasız kullanın
![]()
sağolun daha yeni aldık satmak hiç aklımıza bile gelmediLpg takmayi dusunursen bana sat. Yada takasa girelim. Ben ona benzinde binerim.
Bayıldım... Maşallah... Kazasız belasız kullanın.
çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah sizlere daha güzellerini nasip etsin inşallahKıskandımUmarım daha iyilerine sahip olursunuz. Kazasız sürüşler
![]()
Lpg takmayi dusunursen bana sat. Yada takasa girelim. Ben ona benzinde binerim.
sen 10 yaşından büyük arabaya 50bin lira vermezsin abi hiç topa girme ben alırım)
çok teşekkür ederim sağolunMaşallah allah kaza bela vermesin inşallah iyi günlerde kullanın çok temiz bir arabaymış
teşekkür ederim sağolunBunu bana sat şaka bir yana çok güzel araba test edilmeye değer hayırlı olsun
teşekkür ederim sağolun. km yapmayı çok seviyorum. Şuan kontağa basıp tüm ülkeyi gezmek istiyorumAraba güzel, güle güle kullanın.
Km yapan, her fırsatta arabasına binmek isteyen bi insansanız, paranızı çöpe atmayın, adam akıllı bi lpg takın derim.
Hocam lpg taktırmadan saklayabilirseniz cumhuriyet altını gibi değerlenir bu araba. Maddi çöküntünüzü telafi ederteşekkür ederim sağolunbende test edilmesini çok istiyorum. Kısmetse olur inşallah.
teşekkür ederim sağolun. km yapmayı çok seviyorum. Şuan kontağa basıp tüm ülkeyi gezmek istiyorum
Ama arabanın km si çok düşük olunca insan kıyamıyor belki ileride fikrimiz değişir
teşekkür ederim, bende sizin gibi düşünüyorumHocam lpg taktırmadan saklayabilirseniz cumhuriyet altını gibi değerlenir bu araba. Maddi çöküntünüzü telafi eder![]()
Sağolun teşekkür ederim. Tabii siz de mersinde misiniz ?hayırlı olsunuygun bi vakitte bi görüşelim yaa