O zaman benim mesajları silelim abiZenginler konuya yazmasın
Tamam tamam orhanda gelir simdi senin mesajlarin kalabilir citayi yukseltelim bizO zaman benim mesajları silelim abi
Gelmeden gidiyorumZenginler konuya yazmasın
Yandaki yazilari yenile bence . Hangi baslikta gordum bilmiyorumda yonca nin altindaki mavi renkli olan iyice hayattan kopmus. On ledler bence tamamen gitmeli hala. Jantlari plasti dip ile biraz daha koyu yaparsan asik olunur.birde benzincide yikatma su canim arabayi nolurZenginler konuya yazmasın
Yandaki yazilari yenile bence . Hangi baslikta gordum bilmiyorumda yonca nin altindaki mavi renkli olan iyice hayattan kopmus. On ledler bence tamamen gitmeli hala. Jantlari plasti dip ile biraz daha koyu yaparsan asik olunur.birde benzincide yikatma su canim arabayi nolur
Canimsin renk guzel masallahi var ne kadar kullanicisi garipde olsao yazılar dünya para ve ben benzinli mazda binen zenginler gibi değilimmmm, ön ledleri sökmem. koyu jant sevmiyorum, benzincide iki veya üç defa yıkandı, onun harici servisçimde yıkanıyor
Canimsin renk guzel masallahi var ne kadar kullanicisi garipde olsa
Abi ayıptır sorması biliyorum ama kendi arabanı neden babanlayken sen sürmüyorsun?
Shell fisinde yine bekleriz yazmasi...
Bide gorursem cakma ledleri sokup kacacamBüyük harf kalın punto hem de...
Aksiyon kamerası değil mi bu taktiğin kamera @alfhonso