Kaç saat kayıt yapıyor ve fiyat durumu @alfhonso
Fiyat olarak 250-300 TL arasında abi, ben n11 kampanyasından 170e mi ne almıştım. Şarj durumuna net bir şey diyemiyorum henüz dün taktım ama çokta iyi gelmedi bana sanki bilemedim
Kaç saat kayıt yapıyor ve fiyat durumu @alfhonso
Abi bunu iyi bir şeyle temizleyip derin olan yere oje sürücen tamam yav kalsın öyle.
olm çorap mı lan bu asdfasdfadsfAbi bunu iyi bir şeyle temizleyip derin olan yere oje sürücen tamam yav kalsın öyle.
Yok abi yavv banshandbsna yani ben boyatmazdım orası için tamponu onu belirtmek istedimolm çorap mı lan bu asdfasdfadsf
Yok abi yavv banshandbsna yani ben boyatmazdım orası için tamponu onu belirtmek istedim
Geçmiş olsun tanrı taunusu korusun
Allah daha beterinden korusun geçmiş olsun abi.Çok ucuz yöntem söyliycem pasta cilayla alabildiğini al siyah yerler kalacak zaten oraya da gri oje bul renge yakın siyah yerlere düzgünce uygula.İş görüyor cidden Tampon bu sürtülür yav.Ya da arabanın boya koduna göre rötüş boyası al abi onu uygula.Bence boyatma gerek yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Allah beterinden korusun kardesim. Bunlar ufak tefek seyler sıkma canini hic.
olm siz oje konusunda bayaaa ciddisiniz sanırım
bu ara bende para yok, dursun şimdilik. sonra bakarız dedim üstüne düşmedim
valla inan takmadım, hatta akşam babam arabayla çıkmıştı, ertesi sabah ben arabaya bindim yola çıktıktan 10 dk sonra tamponu gördün mü dedi öyle haberim olduAllah beterinden korusun kardesim. Bunlar ufak tefek seyler sıkma canini hic.
Oje 1 lira abi Al küçük bi yerde dene zarar gelmez
valla inan takmadım, hatta akşam babam arabayla çıkmıştı, ertesi sabah ben arabaya bindim yola çıktıktan 10 dk sonra tamponu gördün mü dedi öyle haberim oldu
ya dursun şimdilik oje pahalıasdfasdfasd snra bakarız
En guzeli kardesim, benim aracta da var ufak tefek bazi seyler ama artik takmiyorum kafaya. Allah buyuk bir sey vermesin yetervalla inan takmadım, hatta akşam babam arabayla çıkmıştı, ertesi sabah ben arabaya bindim yola çıktıktan 10 dk sonra tamponu gördün mü dedi öyle haberim oldu
ya dursun şimdilik oje pahalıasdfasdfasd snra bakarız
En guzeli kardesim, benim aracta da var ufak tefek bazi seyler ama artik takmiyorum kafaya. Allah buyuk bir sey vermesin yeter
Ben ojeyi pcxde denemiştim baya başarılı olmuştu sedefli beyaza düz beyaz girmeme rağmen 1 tlye mükemmel çözüm
Hepimizin aracinda nazarlik olarak kalmasi dilegiyleBizim arabada bütün sülaleye yetecek nazarlık var
En guzeli kardesim, benim aracta da var ufak tefek bazi seyler ama artik takmiyorum kafaya. Allah buyuk bir sey vermesin yeter
Bizim arabada bütün sülaleye yetecek nazarlık var