Nerede ikamet ediyorsunuz ?Elimde 7-8 tane var. İsterseniz özelden adres yollayın, karşı ödemeli yollayım.
Nerede ikamet ediyorsunuz ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mümkünse bir petrolhead arkadaşım için de istiyorum 2 adet gönderebilirsiniz memnun olurum . Bu arada ucretinide karsilayabilirim . Size en yakın kargo hangisi ?İstanbul maltepe
Mümkünse bir petrolhead arkadaşım için de istiyorum 2 adet gönderebilirsiniz memnun olurum . Bu arada ucretinide karsilayabilirim . Size en yakın kargo hangisi
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam hocam haklisinizHocam 1 tane yollayım çünkü başlık sahibi arkadaşa da ayırayım. Elinizde sticker olunca herhangi bir matbaa tarzı yerden kolay ve ucuza istediğiniz kadar bastirabilirsiniz. Bana en yakın yurtiçi kargo
 ozelden adres bilgilerini gondereyim .
 ozelden adres bilgilerini gondereyim .La olum o kadar yan yana oturuyoz banada veriver bi tane eski sticker Golf ile gitti.İstanbul maltepe
La olum o kadar yan yana oturuyoz banada veriver bi tane eski sticker Golf ile gitti.
Hele senle bi kart yapak o zaman alırım. EyvallahLa gel verem dedim gelmedin duruyor seninki
 .
.elinizde kaldıysa hala gelip sizden almak isterim mümkünseElimde 7-8 tane var. İsterseniz özelden adres yollayın, karşı ödemeli yollayım.