2 sarStock motoruyla kafa koparıyo valla v8 i bi swapladınmı![]()
3 sar
4 sar
5 sar

2 sarStock motoruyla kafa koparıyo valla v8 i bi swapladınmı![]()
ya abi 650k falan dediler lan dedim aha piyango çıkarsa alırım diyeAjsjdjjdjdjdjjddjAlfayı duyunca
ambulans falan kalmadı ortalıkta ama Giulia ile piste çıkınca lazım olacak çünkü ben kendime hakim olamayacağımı iyi biliyorum
![]()
Allah korusun yav.Allah göstermesin patlarsam falan bi crafter ambulans şart![]()
Vergiler haşat etti be panpa biziya abi 650k falan dediler lan dedim aha piyango çıkarsa alırım diyee simdi çeyrek bilete çıkacak olan para bile yetmiyor
anca dolu bi veloce alırız
![]()
ya aslında millet bi birlik olup alım satımı 1 ay kesse bak nasıl düşüyor fiyatlar... ama nerdeeeeVergiler haşat etti be panpa bizi
İyi hoş diyosun ama o sektörden de ekmek iyiyen bir sürü insan var onlar ne olacak? 1 ay boyunca yorgan kemirecek değiller ya.ya aslında millet bi birlik olup alım satımı 1 ay kesse bak nasıl düşüyor fiyatlar... ama nerdeeee
ekmek yiyemeyince ayaklanıcaklar devlete karşı devlet de vergiyi düşürmek zorunda kalacakİyi hoş diyosun ama o sektörden de ekmek iyiyen bir sürü insan var onlar ne olacak? 1 ay boyunca yorgan kemirecek değiller ya.
dizel golf 150k dan başlayan fiyatlasr la gidecekHele ki bahar ayları geliyor hava güzelleşecek millet yeni araba alma telaşına girecek ondan sonra Allah bereket versin![]()
Şuan bile 1.2 Tsi Allstar dsg 100 bin liranın üstünde o zamana neler olur bilmiyorumdizel golf 150k dan başlayan fiyatlasr la gidecek![]()
şimdi super donanım giulia aldık aldık yoksa daha da alınmaz olurŞuan bile 1.2 Tsi Allstar dsg 100 bin liranın üstünde o zamana neler olur bilmiyorum
Her geçen gün alınamaz hale geliyorşimdi super donanım giulia aldık aldık yoksa daha da alınmaz olur
napsak torbacılıkmı yapsak ///AMGHer geçen gün alınamaz hale geliyor![]()
ama riksli işteValla hiç zaman kaybetme![]()