Amerikan vs Japon vs Alman?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 19052323
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tercihim Amerikan ve Alman markalarından yana.

Amerikanları sevmemin sebebi geniş ve konforlu olmaları. Ancak Amerika'da sahip olunması gereken marka ve modeller.

Onun dışında her şeyiyle Alman markaları.

Japonları da severim ama nedense tasarımda, motorda, şaside, şanzımanda hep kendilerini tekrar ediyorlarmış gibi geliyor bana.

Motor, fren, lastik ve gerekli diğer parçalar varsa yeterli. ama tercih yapma şansım varsa ben sert ve hafif ve güçlü araba seviyorum onu da genelde almanlar yapıyo.

Birinci sıra kuşkusuz Alman (hehe :D) Kalite olarak her türlü önde bence. Amerikan ve Japon'a sıra gelince 2. sıra için gönlüm Amerikan diyor :D.

Alman hocam 90 Modele binerim ama almana binerim :P Tek bineceğim japon R34 R35 onun harici alman Yada subaru BRZ

Mustang'le yanlaya yanlaya apaçiliğimi atarım Honda ile devri keserim M3 ile bir ömür yaşarım.

İngiltere' de " WhatCar" dergisinin 200 bin araç üzerinde yaptığı araştırmaya göre:
En Az Arıza İhtimali
1. Mazda %17
2. Mercedes %25
3. Toyota %26
4. Honda %27
5. Mitsubishi %29
6. Volvo %30
7. Nissan %33
8. Fiat %34
9. Audi %35
10.Ford %36
11.BMW %37
12.Peugeot %37
13.Subaru %37
14.Hyundai %38
15.Rover %39
16.Volkswagen %40
17.Opel %43
18.Renault %48
19.Saab %48
20.Citroen %50
21.Land Rover %53
22.Alfa Romeo %54

İlk 7'yi Japonlar kapatmış.(Mercedes, volvo hariç) Zaten ''Alman'ın Mercedes'i vardır, gerisi yalandır.'' Ben zengin biri değilim ki aracım arıza yaptığında milyarlarca verip aynı gün yaptırayım. Benim için sorunsuzluk önemli. Zengin olsam bile ne yapayım Mercedes'i BMW'yi. Getittiririm bi Nissan Maxima, evladiyelik araba.Tip tasarım adamı ağlatacak.(BENCE)

Outback gibi mekaniği kadar iç mekanı da güzel araçlar yaptıklarında japonları, giulia gibi performans ve tarz canavarı araçlar yaptıklarında italyanları, rs6 gibi çılgın araçlar yaptıklarında almanları, cts-v gibi muricaaa dedirtecek araçlar yaptıklarında amerikanları severim. Müşteriyim ben. O an kim iyi iş yaptıysa onu severim.

Para olacaktiki bir tane mustang gt 500 yanına mersonun 6 çekerli hayvanı ( siz anladınız onu :) )arkalarına bentley gt contineltal ve 7.60li olacak kapıda,drifte mustangle düz yolda basmaya bentleyle dağa çıkmaya mersoyla iş yerine 7.60li ile gidecen zevk bu yahuu
birde onların yanına bir 67 mustang fastback sleeper ekliceksin aman tanrım :D yılbaşı yaklaşıyor bilet alalım belki tutar

5.0 gti mustangimi alıp üstüne motora yükleme yapıp bi 800-900 beygir civarına çekerdim birde yanına camaro sarı fişek alırdım onada aynı şekil bir yükleme o gün ruh halim hangisini isterse onla çıkıp dikiz aynasında yok olan araçların keyfini sürerdim

İngiltere' de " WhatCar" dergisinin 200 bin araç üzerinde yaptığı araştırmaya göre:
En Az Arıza İhtimali
1. Mazda %17
2. Mercedes %25
3. Toyota %26
4. Honda %27
5. Mitsubishi %29
6. Volvo %30
7. Nissan %33
8. Fiat %34
9. Audi %35
10.Ford %36
11.BMW %37
12.Peugeot %37
13.Subaru %37
14.Hyundai %38
15.Rover %39
16.Volkswagen %40
17.Opel %43
18.Renault %48
19.Saab %48
20.Citroen %50
21.Land Rover %53
22.Alfa Romeo %54
İlk 7'yi Japonlar kapatmış.(Mercedes, volvo hariç) Zaten ''Alman'ın Mercedes'i vardır, gerisi yalandır.'' Ben zengin biri değilim ki aracım arıza yaptığında milyarlarca verip aynı gün yaptırayım. Benim için sorunsuzluk önemli. Zengin olsam bile ne yapayım Mercedes'i BMW'yi. Getittiririm bi Nissan Maxima, evladiyelik araba.Tip tasarım adamı ağlatacak.(BENCE)
La Alfa 156 niyetim vardı kurt düştü içime iyice :)))

Çok uzun bi süre Alman arabaları kullandım, şu anda kullandığım fransız citroen, yaş ilerledikçemi nedir bilinmez şimdilerde japon arabaları bana çok daha mantıklı geliyor, gerek abudik gubidik gerçek üstü tasarımları, gerek uzun garanti süreleri, ya biz senle senelerce beraber takılırız abi ben japonum üzmem seni bak acayip te tasarımım var tarzı tavırlar felan :)

Japonlar bir şanzıman üretiyor yağına baktığın sürece 300 binden fazla gidiyor, uzun ömürlülüğe takıldıkları için halen atmosferik motorlar..
yeni Japonlarda kalite ve konforda arttı sürüş keyfi zaten onların gizli silahı.
hadi leon efar alalım <3

hocam afedersin de herkesin arabasina salliyorsun yahu. hadi gidip 98 model fiesta alalim midir yani olay
bilader ben yazımda ne Ford tan nede Fiesta dan bir şey paylaşmadım, senin bu kuyruk acın ne? forumca vag fanboyu olarak tanınıyorsun zaten bu kadarı yetmiyor mu? yazımda Japonlara övgü yağdırıyorum herif fordu işin içine katıyor sonra fordçu biz oluyoruz
allah akıl fikir versin

En Az Arıza İhtimali
1. Mazda %17
2. Mercedes %25
3. Toyota %26
4. Honda %27
5. Mitsubishi %29
6. Volvo %30
7. Nissan %33
8. Fiat %34
9. Audi %35
10.Ford %36
11.BMW %37
12.Peugeot %37
13.Subaru %37
14.Hyundai %38
15.Rover %39
16.Volkswagen %40
17.Opel %43
18.Renault %48
19.Saab %48
20.Citroen %50
21.Land Rover %53
22.Alfa Romeo %54
Hocam saab a şaşırmadım 2000 model arabasına 2010 teknolojisini koyduğu için arıza ihtimali yüksek olabilir. Uçak kokpiti gibi arabanın konsolu

bilader ben yazımda ne Ford tan nede Fiesta dan bir şey paylaşmadım, senin bu kuyruk acın ne? forumca vag fanboyu olarak tanınıyorsun zaten bu kadarı yetmiyor mu? yazımda Japonlara övgü yağdırıyorum herif fordu işin içine katıyor sonra fordçu biz oluyoruz
allah akıl fikir versin
Fordcu olmak kötü bi şey mi

Alman hocam 90 Modele binerim ama almana binerim :p Tek bineceğim japon R34 R35 onun harici alman Yada subaru BRZ
Kesinlikle hemfikirim eski araba alacaksam almana binerim eger yeni alacaksam japon. eski kasa bmw yada mercedesler hala omurluk o zamanlarki japonlar vasat.ama 2010 civarlarindan alacaksam japondan baskasina bakmam.

Kesinlikle hemfikirim eski araba alacaksam almana binerim eger yeni alacaksam japon. eski kasa bmw yada mercedesler hala omurluk o zamanlarki japonlar vasat.ama 2010 civarlarindan alacaksam japondan baskasina bakmam.
Şuanki yeni modellerden alman alırım eskilerden ise 2000model M5 veya daha eski mercedes bmw olabilir şimdi param olsa bi gtr veya m4 :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...