Anket Otopark

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tesla

Profesör
3 Şub 2017
358
453
1,095
arkadaşlar bu başlıkta anket yapmak istiyorum. katılım serbest.

sorum şudur, hayatınızdan genel olarak memnunmusunuz? yada memnun olup memnun olmadığınız noktaları nelerdir. neleri değiştirmek isterdiniz?
 
  • Beğeni
Tepkiler: Cussler

İstanbullu

Panpa
8 Eyl 2016
7,345
10,782
4,770
İstanbul
Marka
Hyundai
Hayatimdan %95 memnunum. %5 memnuniyetsizligim parasizlik..
Allah'a şukur saglikliyim
Allah'a sukur ac kalmiyoruz
Allah'a sukur mutlu yuvam var
Ah birazda param olsada colugu cocugu alip 20 bin km keyfi gezsek diyar diyar.
Alti ustu mercedes s600 birde bunu finanse edecek 250.000 tonluk yakit tankeri. Başka bisey degil.
 

kenblock

Panpa
Beta Programı
24 Ocak 2017
5,289
1
9,443
4,970
kocaeli
Bugünlerimize hamd olsun , Allah daha kötüsünü göstermesin .

İnşallah çok daha iyi zamanlar yaşarız . Fındık motorlu araçlara değilde 12 silindirli makinalara bineriz :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

hilmiugur

Profesör
19 Eki 2016
202
409
1,535
Marka
Hyundai
Okulumu sevmiyorum, okuldaki insanları sevmiyorum, akraba olaylarını sevmiyorum, mutlu olmayalı aylar geçti.

Parasızlığın dibindeyim. Sağlıklı olduğumu da düşünmüyorum. Daha sayayım mı :D
 
1 Ocak 2017
2,657
9,779
5,270
38:22:37:12
Marka
Bugatti
I'm Nihat HATİPOĞLU xD
Ey müslüman din kardeşlerim hz.ömer başkan oldğu halde zeytin yağına ekmek banıp yerdi... hz. muhammed orucunu 1 hurma açardı...
hz. ebubekır tum parasını kolelerı werdı aç kaldı hıc para bırıktırmedı gunluk yemegını yerdı yarına allah kerım derdı... zekat sadece fakırlere farzdır. Fakırler calısıp aç kalanlara para wersınler. Zengınler daha cok zengın olsun. Halınıze sukur edın sakın ısyan etmeyın cunku zengın abılerınız patronlarınız kızar rahatsız olur...

MEMNUN DEĞİLİM VE OLMAYACAĞIM.
 

Atilgan

Elit Apaçi
13 Mar 2017
250
237
945
Bursa
Marka
Opel
Çok damardan bir konu seçmişsiniz ve benim de en fazla üzerine düşündüğüm daha doğrusu bir zamanlar hayli düşündüğüm bir konu :) Lisans hayatımda 2. dal olarak; konusunu paylaştığınız durumla ilgili Felsefe diploması da almıştım. Ki adamlar için derya değil okyanus değil limitsiz bir bakış açısı keşfetmiştim. Konuya insanların aslında ömürlerini verdiğini gördüm. Ama kısaca -tabi ne kadar kısa olur bilemiyorum- benim düşüncem; sorunuza yanıt olarak memnun olmadığım. Açmak için, konuya biraz daha girmem gerekiyor. İnsanların tarih sahnesinde var olduğu zamandan beri, düşünüp durduğu ya da doğuştan edindiği ''merak'' olayı var. Kimileri buna ilk günah der, kimileri cevaplarını paylaşmış zaten, bir yaratıcı olduğunu düşünür, kimisi rastgele olduğunu yani başını bilemediğimiz bir şeyin sonunu da tahmin edemeyiz gibi bir düşünce ile bilinmezcilik ya da hiççilik olarak taraf tutarlar. Nereden geldik, nereye gidiyoruz, biz neden zamanın bu anında buradayız da farklı zamanda farklı yerde olmadık, bizim bir amacımız var mı gibi 10binlere varan sorulara gidiyor. Aslında çok güzel bir formülü var bu soruların. Eğer siz, doğru soruyu sorarsanız, cevabı da doğru olarak alıyorsunuz. Çok da uzatmadan ve konudan da uzaklaşmadan sonuca gelirsem eğer; şu anda çok istediğiniz bir şirkette en çok istediğiniz bir pozisyonda olduğunuzu düşünün, Bir süre sonra size yetmeyecek, sizin de istediğiniz bir şeyler mutlaka olacaktır. Ya da şu anda istediğiniz kadar çalışın, işinizin en iyisi olun ama ona rağmen dünyanın en zengini olamayacaksınız. Hatta, belki de hiç çalışmıyor olduğunuzu farzedin, dünyanın en fakir insanı da olmayacaksınız. Dolayısıyla mesele neticede huzurlu olmak, mutlu olmak ve anı yaşamak. Çünkü çok klişe de olsa, şunu söylemeliyim ki; geçmişiniz artık geçmişte kaldı. Geleceğiniz de henüz gelmiş değil fakat şu an tamamen sizin elinizde...İnsan aklında, yazımdaki girişte biraz temas etmeye çalıştım, huyu mudur diyelim ya da yaratılışında mı var hep daha fazlası daha farklısı için arayıştadır..Ne zaman doğacağımızı biz seçmedik ve ne zaman öleceğimiz de bizim elimizde değil fakat aradaki süreçten tamamen biz sorumluyuz. Bize verilmiş olanları değiştiremeyiz fakat bir de kazandıklarımız var...Benim nacizane fikrim bu... Hayat her şeye rağmen bir şekilde geçiyor, akıyor. Akıntıya kapılıp kaybolmak da var tıpkı sürü insanı gibi. Akıntıya karşı yüzüp ya ölmek ya da kendinizi yaratmak var..Bu tercihiniz de var...Neyse şimdilik bu kadar :D
 
  • Beğeni
Tepkiler: yaso ve emert20

ali_tremonti

Panpa
8 Eyl 2016
1,610
1,940
2,570
26
mutsuzum Dolar tekrar 1,17 seviyelerine dussun 25-26 ya sifir araba alinabilsin 1.6 dizel otomatik girtlak passat tas catlasin 110kaat olsun mazot tektat iki liralara yada daha assagi insin motor hacmine gore olan vergi olayi kalksin emisyon mevzusu gelsin. Ki mutlu olayım
 

Porsche

GALERİCİ
8 Eyl 2016
11,127
23,291
6,520
İstanbul
Marka
Zirai Traktör
Halimize binlerce kez şükür Allah gördüğümüzden aşağısını göstermesin inşallah FAKAT;
Ülkemizin huzuru kalmadı.
Her yer mülteci kaynıyor.
Saçma salak hesap sormaya çalışıyoruz.
Dine saygı kalmadı herkes istediği dine inanabilir kardeşim size ne lan?
Eğitim zaten uzun zamandır bitik ne yapacağız bilemiyorum.
Devlet hastaneleri felaket durumda ne doktor kaldı ne profesör.
Faizler falan hepsi uçtu gitti.
Bu ülkeye yatırım yapıyoruz ama her gecen gün o yatırımın değeri düşüyor (dolar bazında).
Ekonomimiz çöktü.
Vergiler zaten çok ayrı bir kafa.
Ülkemizde insana saygı kalmadı.
Artık ger dakika siyaset konuşur olduk.
Toplumun psikolojisi bozuldu.
İşin kötü yanı hala emin adımlarla yürüyorlar olan bize olacak.
Terör olayları artık toplum olarak paranoya halinde yaşamamıza sebep oluyor.
Daha fazla askerimiz sizin Suriye hayaliniz yüzünden ölmemeli.
Kişisel olarak ise;
Matematik dersim felaket hayır fizik ve kalan her dersim süper ama matematik niye kötü anlam veremedim.
Sevgilim maalesef yok.
Huzurumuz yok ne olacak ne bitecek ülkede önümüzü göremiyoruz.
Yurtdışına taşınmak istiyorum(z) fakat şu an yapamayız.
 

Ugur

Panpa
Destekçi
Beta Programı
10 Eyl 2016
2,295
6,325
4,270
.
Allaha şükür sağlığım yerinde ve parasal yönden sıkıntı çekmiyorum ki şükrettiğim iki nokta bu.
Üniversitemden memnun değilim, arkadaş çevremden memnum değilim ki bu gidişle aram bozulacak hepsiyle çünkü; insanlara çok değer veriyorum maalesef, haketmedikleri değeri veriyorum.
Okulda başarım fena sayılmaz.
Ailemden çok uzaktayım.
Ülkedeki hep savaş durumu, insanları psikolojisinin bozuk olması ve önyargılı insanlar hayattan soğumaya yetiyor.
Kısacası durum çok kötü, Allah hayırlı kapılar açar İnşallah. Hem benim için hem sizin için hem de ülkemiz için...
 

fatih yavuz

Profesör
8 Eyl 2016
559
1,083
2,320
İstanbul
Marka
Saab
geleneksel otopark.com dert yanma başlığı. :D
memnunuz hocam çok şükür. daha iyisi de olabilirdi ama bunun sonu yok. bu halimize şükür.
 

tesla

Profesör
3 Şub 2017
358
453
1,095
bende fikrimi belirteyim. bende insanımızdan ve hizmet sektöründen mutsuzum. hizmet sektöründe çalışan insanlar karınlarını müşterilerinin ödediği paradan doyurduklarının bilincinde değil. ödediğimiz hiçbirşeyin karşılığını hizmet olarak eksiksiz alamıyoruz. internet hizmetine 60 lira fatura ödüyorsun kafasına göre çalışıyor, digitürk öyle sorunlu, restauranta gidiyorsun memnun kalmıyorsun, araç almaya gidiyorsun adamın işi seninle ilgilenmek olduğu halde yüzüne bakmıyor. garson maaşını senden kazanıyor kafasına göre hizmet ediyor. sonra millet niye avm lere gidiyor. gider tabi orda performansa dayalı sistem var mecburen ilgileniyor seninle. küçük esnafın stresini mi çekecek insan.

geçen belli aralıklarda araç bayine gittim. ilkinde yüzüme bakmadılar, sonra 2 hafta sonra audi a4 le gittim kahvemi bile satış müdürü elleriyle servis etti. banada içini döküyo satışlar yetersiz çarkı zor döndürüyoruz diye. ulan angut 2 hafta önce bana sen burun kıvırıyordun alırmıyım senden araç. bide parasına göre hizmet var o daha komedi. ulan a4 ile gelmiş adam senin kıçı kırık arabanı ne yapsın. şirket aracı bu arada bilenmeyin :D

bankalarda gişeler yarı yarıya azalmış durumda, oto galerilerde 5 koltuk varsa 2 si çalışır durumda, restaurant kafeler bomboş, herkes işten çıkarılmanın eşiğine gelmiş. acaba neden, zamanında işini düzgün yapmadığın için müşteri senden kaçmış olabilir mi?

hayatta parasını verdiğimiz hiçbirşeyin hizmetini alamıyoruz. üzerine bide sinir sitres müşteri hizmetleriyle tartışıyoruz. sokakta kimsenin yüzü gülmüyor. herkes mutsuz sırf bu faktörlerden. zengin bile mutsuz. parası var ama kafadengi insan yom arkadaş edinebileceği. herkes kötümser herkes karamsar herkes kötü niyetli olmuş artık. zengin bile mutsuz yalnız merak etmeyin.

sırf şu hizmet sektörünün çilesi için bile abd de yaşamak isterdim. orada parasını aldığın hizmeti sıkıyorsa yerine getirme donuna kadar iade edersin. mecbur ticarette el pençesin. insanlar o kadar dertsiz ki oralarda tam bir hobi cenneti. uğraşcak birşey yok çünkü.

benim bi tanıdık var ailesini bile burada bırakıp kaçtı abd ye. california da şuan. taksicilik yapıyo. diyorki kafama göre çalısırsam haftada 700 dolar. tr deki gibi calısırsam haftada 1800 dolar. hayatın tadına yeni varyama baslafım diyo. 6 ayda 2. el honda civic almış, bitane iphone 7 plus almış. cebimdeki parayla da şimdi tr ye gelcem 2 ay kral gibi tatil yapcam diyo.

ilkayı da gördük, 3-5 aylığına dil okulu diye gitti amerikaya nasıl sevdiyse yanına bi kebapçı aldı milletin parayı cukkalamanın yolunu aramaya başladı. abd nasıl tatlı geldiyse.

burada genç kardeşlerim var, gidin kardeşim. gözünüzü karartın ve gidin. orada sıfırdan başlayacağınız hayat buradan 25 yılın üzerine bile daha kebab. gittim gördümde biliyorum söylüyorum gerçekten. liseli arkadaslarımız var. bi work and travel ile gidin görün mutlaka. benim çevremden oraya taşınan çok var burda 20 yılda yapamadıklarını orda 1 senede yaptılar. benim eşiminde alman pasaportuda var çifte vatandaş. bizde almanyaya dönmeyi düşünüyoruz. bende allah kısmet ederse gideceğim. hazırlıklara başladım.
 
Son düzenleme:

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,232
45,832
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Parası olan, altında arabası-arabaları olan, kısacası öyle ahım şahım yahut hiç maddi sıkıntı çekmeyen kitlenin %90'ı Türkiye'nin halinden memnun. Yok işsizlikmiş, yok ötv imiş, yok zammış adamların umurunda değil zaten çarkı dönüyor parası var. Zaten o kitlenin büyük kısmı da çarkı dönüyor diye düzenin bozulmasından yana değil. Tok açın halinden ne anlar hesabı Türkiye'nin haline sadece aynadaki kendi suretinden ve altındaki arabayla cebindeki para açısından bakan binlerce hatta on binlerce tip var.. Kimse kusura bakmasın ama bu forumda da öyle tipler oldukça var.
 

Mt.Akina

Reis
Beta Programı
18 Ocak 2017
5,579
1
22,226
5,670
Ankara
Marka
Ford
Elhamdülillah ama bu gidişatı hiç iyi bulmuyorum ekonomik olarak bir şeyi yaparken 40 kere düşünmek zorundayız, keyif denen bir şey yok tamamen ihtiyaç...İhtiyacı bile gün geliyor es geçiyoruz.Ekonomik durumda da problemler olmasa gerisi hallolur zaten de...
 
  • Beğeni
Tepkiler: tesla ve Porsche

kazim4444

Kazım AYDIN
Profesör
3 Şub 2017
200
246
1,235
23
Marka
Audi
Kesinlikle şükr ediyorum ama memnun muyum . Kısmen diyelim ama değilim desem faha doğru.
İnşallah bi imkan bulur da giderimcilerdenim.
Yanlış anlaşılmasın Toprağımı seviyorum ama teslanın değindiği konulardan ben de bi o kadar şikayetçiyim. Standartların yüksek olduğu insana değerin olduğu ortamda yaşamak herkesin hakkı diye düşünüyorum ülkemizde ne yazık ki bu yok gönül isterdi ki özendiğimiz ülkeler bize özenseydi ama ne yazık ki durum böyle. Yaşım henüz genç kısmetse 17ime mayısta giricem daha önümde Allah sağlıksızlık ve kaza bela vermezse uzun bi yaşam var bi yerlerden imkan yakalayabilirsem neden ben de daha yüksek standartların olduğu yerlerde yaşamayayım diye düşünüyorum. Bi kusurum varsa affedin düşüncelerim bunlar saygılar.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım