Apartman'daki komşu sıkıntısı

gokglsy

gökhan
Profesör
22 Ağu 2019
632
638
1,820
26
trabzon
Marka
Ford
Geçmiş olsun, bu tip olaylar yaşamamak için en üst kattan ev aldım zamanında. Kayınpederler evlerini terk etti benzer durum sebebiyle. Maalesef gerçekçi konuşacağım, yukarıdaki komşunuz insan değilse ve umurunda değilse hiçbir şey yapamıyorsunuz. Umurunda olup olmadığını Cenk in yazdığı gibi usulünce sorarak anlayabilirsiniz. Elemanın size ters çıkma ihtimali de var ama. Evinin kapısına çıkıp bağırdı diye bizimkiler mahkemelik olmuştu, haklıyken haksız duruma düşmüşlerdi. Dikkatsizce hareket etmeyin o yüzden, umarım çözersiniz.
Son olarak da pandemi sonrası başladı ise bu mevzu, siz nasıl daraldiysaniz yukarıdaki de aynı ruh halindedir, geçici bir durum olabilir belki.
biz taşındığımızda 2018 temmuz taşındık. yukarıdakilerin anne-baba ayrı çocuk istanbul'da okul okuyor diye söylemişler idi. sadece yaz tatillerinde 2-3 ay kalıp gider idi. ama o sürelerde bile aynı şeyleri tekrarlayan davranışları var zaten kendi babasına bile tartışmalar yaşayan bir çocuk. yani durum yeni değil. tamam dedik sadece 2 ay çekeriz sonra gider ama 2020 mart'tan beri bu durumu çekiyoruz. bazen sessizde oturabiliyor. bazen sanki tüm apartman bunlarınmış gibi herşeyi yapabiliriz gibi davranıyorlar. bakalım inş güzel cümleden anlarlar.
 

gokglsy

gökhan
Profesör
22 Ağu 2019
632
638
1,820
26
trabzon
Marka
Ford
imkanınız varsa taşının en üst kattan alın, uğraşmaya değmez böyle insanlarla. benzer sorunu en üst 2 katı alarak çözdük ne üstten ne alttan gürültü sorunu var artık
zaten bu evi almadan önce 3 katlı bir apartmanın 3.katında ve duplex evimiz var idi çok arar olduk valla ben pişman oldum böyle bir evi sattığımıza.
 

gokglsy

gökhan
Profesör
22 Ağu 2019
632
638
1,820
26
trabzon
Marka
Ford
Önce kendisini tatlı dille uyarı, sonra aileler üzerinden uyarılma (ki aynı evde yaşayan anası babası rahatsız olmuyorsa, az çok tepki tahmin ediliyor), olmadı önce uyarı için kafasına sıkılır, akıllanmazsa ayağına(!)
valla laftan anlarlar mı bilemiyorum en iyisi kapıcı ile uyarılmaları lazım.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım