App plakalara ceza

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Brkngrsy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Brkngrsy

Asfalt Kurutucu
2
Arkadaşlar yeni khk ile app plaka kullanan araçlara 412 tl ceza kesilecekmiş sanırım. Bilgisi olan var mı ?

Plakanın üzerindeki harf ve rakamlar okunmayı, görünmeyi engelleyecek zorlaştıracak karakterde değilse ( abartılı şekillerde değilse) ve üzerinde damga mühür varsa ceza yazılmıyor diye biliyorum ama polislerin sağı solu belli olmaz tabii.

Başladılar bile;
FB_IMG_1478192534262.jpg

APP plakanın normalleri de var, abartılmış olanları da. Kıyaslamak açısından ceza yazılan plakanın fotosunu atma imkanınız var mı?
Fotoğrafı bi facebook grubundan aldım. Plakanın kendisinin bi fotoğrafı yok ama araç sahibinin arkadaşının dediğine göre normal yazılı app varmış öyle kesik olanlardan değil siyah çerçeveli klasik app'lerden dedi. Ama dediğim gibi plakanın kendisini ben görmedim.

American Press Plate amerikan baskı plaka ,ama ismi ile alakasız genelde alman veya fransız puntoları ile yazılıyor ,işin gerçeği bir yerde polis haklı son zamanda sahte plakalı bombalı araçlar dolaşıyor buna önlem alamaya çalışıyor ,ama olan normal vatandaşa oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...